Πέμπτη 12 Μαΐου 2011

ΤΟ ΑΛΗΘΙΝΟ ΠΡΟΣΩΠΟ ΤΟΥ ΝΕΟΝΑΖΙΣΤΙΚΟΥ ΚΑΘΕΣΤΩΤΟΣ...


ΤΟ ΑΛΗΘΙΝΟ ΠΡΟΣΩΠΟ ΤΟΥ ΝΕΟΝΑΖΙΣΤΙΚΟΥ ΚΑΘΕΣΤΩΤΟΣ... ΑΝΑΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΑΠΟ ΤΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ ΕΛΛΗΝ ΚΑΙ ΧΑΟΣ



Αφορμή για παρόν λαμβάνω από φαινομενικά άσχετα μεταξύ τους συμβάντα. Φαινομενικά γιατί επί της ουσίας, τα συμβάντα αυτά είναι πλήρως αντιπροσωπευτικά της καταστάσεως που βρισκόμεθα σήμερα αλλά και σε βαθύτερο επίπεδο διαφαίνεται ένας αχνός "σχεδιασμός" πίσω από αυτά τα φαινομενικά άσχετα μεταξύ τους συμβάντα. Σχεδιασμός ο οποίος έχει αποκαλυφθεί και καταγγελθεί πολλάκις μέσα από τα σήματα της Ο.Ε.Α. και τα σχόλια των συντακτών του ιστολογίου.

Συμβάν 1: Το ανάλγητο απάνθρωπο νεοναζιστικό φασιστικό καθεστώς του ΠΑΣΟΚ αποφάσισε μεταξύ των άλλων, να μειώσει τον αριθμό των εξεταστικών κέντρων ανά τη χώρα, για τις φετινές Πανελλήνιες εξετάσεις. Η Hannah Δρακονιανοπούλου(Διαμαντοπούλου) και τα άλλα εξωτικά φρούτα που έχουν μαζέψει εκεί στο Υπουργείο Παραπαιδείας Κατήχησης Αφελληνισμού Μηχανοποίησης και Καταστροφής της Νέας Γενιάς, θεώρησαν ότι έτσι βελτιώνουν την ήδη καταγαμημένη Παιδεία της χώρας μας. Έτσι λοιπόν, 166 μαθητές από την Κρήτη, άτομα με αναπηρίες(σημειώστε το αυτό) θα πρέπει να ταξιδέψουν στην Αθήνα, να παραμείνουν στην Αθήνα για τη διάρκεια των εξετάσεων και να επιστρέψουν στο σπίτι τους. Όντας ΑμεΑ, θα πρέπει στην Αθήνα να έχουν και συνοδό(άτομα της οικογένειας τους συνήθως) και βέβαια, ένα μέρος να μείνουν, να τραφούν και να κοιμηθούν. Αυτά όλα σημαίνουν έξοδα, έξοδα μετακίνησης, διαμονής, διατροφής κ.α. για δύο τουλάχιστον άτομα εκ των οποίων το ένα έχει αναπηρίες(άρα τα έξοδα πολλαπλασιάζονται). Σε ερώτηση εκπροσώπου των οικογενειών των παιδιών προς το Γενικό Γραμματέα του Υπουργείου πώς θα καλυφθούν αυτά τα έξοδα από τις αιμοραγούσες οικονομικά οικογένειες, ο Γραμματέας απάντησε κυνικά: Εσείς θα τα καλύψετε...

Το κόστος για να λειτουργήσει εξεταστικό κέντρο στην Κρήτη για τα παιδιά αυτά, ανέρχεται στο ιλιγγιώδες ποσό των ...9 χιλιάδων ευρώ. Οι εκπαιδευτικοί δήλωσαν πως δε θα ζητούσαν αμοιβή.

Αυτή λοιπόν είναι η ιδέα των σοσιαληστών περί κράτους προνοίας. Αυτή είναι η άποψη της Χάννα και των λοιπών ξωτικών που έχουν μαζευτεί εκεί και αποφασίζουν από τα γραφεία τους ή από σαλέ με ακριβά γεύματα. Συνταγματικώς, η Παιδεία πρέπει να είναι διαθέσιμη και ελεύθερη για όλους τους Έλληνες. Προφανώς, αυτό ακριβώς ενοχλεί τη Χάννα. Αν έγραφε το Σύνταγμα, όλοι οι μόγγολοι, προφανώς θα έδιναν και παραπάνω ευρώ να δώσουν εξετάσεις στο σπίτι! Τους ενοχλούν οι Κρητικοί; Προφανώς. Αφού έχουν βαλθεί να μας την περάσουν ως "ανεξάρτητη", κάνουν ότι μπορούν ώστε και οι Κρητικοί να φτάσουν στο σημείο να επιθυμούν ανεξαρτησία από το απάνθρωπο ναζιστικό κράτος των Αθηνών.

Να πάει να γαμηθεί λοιπόν αυτή η σαύρα και το επιτελείο της. Να πάει να γαμηθεί και ο Γενικός Γραμματέας που κυνικά δηλώνει στους γονείς των παιδιών ότι θα πρέπει να ξεπαραδιαστούν για να δώσουν τα παιδιά τους πανελλήνιες(με αποτέλεσμα, πάνω από τις μισές οικογένειες να μην πάνε στην Αθήνα για εξετάσεις). Αυτό είναι το ΠΑΣΟΚ.

Συμβάν 2: Ένας άνθρωπος κατέβαινε από το σπίτι του με την βιντεοκάμερα να πάει να τραβήξει βίντεο από το παιδί που έφερνε στον κόσμο η σύζυγος του. Πρωί. Αθήνα.
Τρεις θρασύδειλοι εγκληματίες τον κυκλώνουν, τον απειλούν για μία ...βιντεοκάμερα. Αυτός αντιστέκεται. Τον μαχαιρώνουν ύπουλα, πισώπλατα μέχρι θανάτου. Ο άνθρωπος κείτεται μέσα στο ίδιο του το αίμα ξεψυχισμένος. Πρωί. Αθήνα. Γ' Σεπτεμβρίου. Το νεογέννητο παιδί του είναι ορφανό χωρίς να το ξέρει.

Αυτό είναι το δολοφονικό, εγκληματικό ναζιστικό φασιστικό καθεστώς του ΠΑΣΟΚ. Οι πολίτες ανυπεράσπιστοι απέναντι σε ζώα τα οποία δεν έχουν κανένα σεβασμό για τη ζωή. Απέναντι σε αυτούς, το καθεστώς έχει φροντίσει να μας αφήσει άοπλους, αφύλακτους, απροπόνητους.

Συμβάν 3: Μετά τη χθεσινή πορεία, δύο Έλληνες βρίσκονται μεταξύ ζωής και θανάτου στα νοσοκομεία, ο ένας κλινικά νεκρός, ο άλλος χωρίς σπλήνα. Τα ΜΑΤ φρόντισαν ώστε να μην πεθάνουν απευθείας αλλά να βασανιστούν αυτοί και οι οικογένειες τους λίγο ακόμα. Τα ΜΑΤ με τα αστέρια του Δαυίδ στα κράνη, τους ρόμβους και τα άλλα "ωραία" σύμβολα. Τα ΜΑΤ τα οποία όπου βλέπουν Έλληνα, ξεσπάνε με λύσσα δολοφονική εναντίον του. Τα ΜΑΤ τα οποία δεν έχουν κανόνες και αρχές. Τα ΜΑΤ τα οποία χτυπάνε με αναλογία 10 ματ προς 1 Έλληνα. "Ανδρικά" και "Ελληνικά" πάντα... Αυτοί που θα έπρεπε να σώσουν τη ζωή του Έλληνα την προηγουμένη, έστειλαν άλλους δύο στα νοσοκομεία και πιθανώς στον άλλο κόσμο. Η πρωτοφανής βία των ΜΑΤ στη χθεσινή πορεία απεργία, προφανώς δεν ήρθε από μόνη της. Προφανώς υπήρξαν εντολές άνωθεν για χρήση ακραίας βίας.(Υπάρχουν μαθηματικοί τύποι του παρανοϊκού σεληνιασμένου Jonh Nash οι οποίοι υποτίθεται ότι δείχνουν πόση βία απαιτείται ώστε να επιτύχεις το σκοπό σου, η ΘΕΩΡΙΑ ΤΩΝ ΠΑΙΓΝΙΩΝ)

Όπως φαίνεται από τα ανωτέρω, οι Έλληνες είναι στο στόχαστρο τόσο από τους εγκληματίες που κυκλοφορούν ανάμεσα μας, όσο και από το παρακράτος του ΠΑΣΟΚ. Αυτό είναι το σήμερα. Αυτή είναι η ζωή που μας επιβάλει το καθεστώς των νεοναζί φασιστοσοσιαληστών. Αυτή είναι η "πάταξη της τρομοκρατίας" που σας υποσχέθηκαν. Δεν είπαν ψέμματα. Θα πατάξουν την τρομοκρατία που τους προκαλεί κάθε τί ελληνικό. Αυτό εννοούν.

Και επειδή, στην αναμπουμπούλα, ο λύκος χαίρεται, προβλέπουμε κλιμάκωση της εντάσεως μεταξύ αλλοδαπών(οπλισμένων, εκπαιδευμένων, με την εύνοια του καθεστώτος) και Ελλήνων(αόπλων, ανενημέρωτων, αφελών, απαίδευτων). Αυτό το σκηνικό που έχει στηθεί, είναι βούτυρο στο ψωμί της Χρυσής Αυγής και του ΛΑΟΣ, οι οποίοι θα εκμεταλλευτούν τις καταστάσεις υπέρ των συμφερόντων τους, παίρνοντας στο λαιμό τους και άλλους Έλληνες που θα πέσουν στις παγίδες τους...

Εδώ θα πρέπει να υπενθυμίσουμε τον προβοκατόρικο ρόλο των ΜΜΕ σε όλα αυτά τα γεγονότα. Πότε συμμετέχοντας σε απεργίες και πότε όχι. Με αποτέλεσμα, κάθε πληροφορία να είναι επισφαλής. Θα πρέπει να απονείμουν ειδικό βραβείο πιστού υπηρέτη στο Σόμπολο. Και θα πρέπει, όσοι θεωρούν τον εαυτό τους δημοσιογράφο, να τον πλακώσουνε στις γρήγορες και να τον στείλουν από εκεί που ήρθε.

Τέλος, ας ανακεφαλαιώσουμε. ΠΑΣΟΚ, ΜΑΤ, ΛΑΟΣ, Χρυσή Αυγή, αλλοδαποί εγκληματίες με lisence to kill. Εν έτει 2011 στην Ελλάδα. Ώρα Ελλάδος Μηδέν.


ΣΧΕΤΙΚΑ:
ΜΑΤ - ΑΣΤΕΡΙ ΤΟΥ ΔΑΒΙΔ - ΑΣΤΕΡΙ ΤΗΣ "HONG" - ΚΙΝΕΖΟΕΒΡΑΙΟΙ ΜΙΣΘΟΦΟΡΟΙ ΑΝΘΕΛΛΗΝΕΣ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΑΝΤΙΣΤΕΚΟΜΕΝΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΕ ΧΩΡΑ ΥΠΟ ΞΕΝΗ ΚΑΤΟΧΗ
http://ellhnkaichaos.blogspot.com/2011/04/hong.html

Δυσκολεύοντας τη ζωή των μαθητών με ειδικές εκπαιδευτικές ανάγκες...
http://www.truerespect.com.cy/index.php?option=com_content&view=article&id=311:2011-04-22-21-05-20&catid=36:2010-06-07-19-50-30&Itemid=61

Οργισμένη η κοινωνία για τον θάνατο του 44χρονου
http://www.newstoday.gr/article/47570/orgismene-e-koinonia-gia-ton-thanato-tou-44hronou

ΒΙΝΤΕΟ - ΣΟΚ άγριο ξύλο από τα ΜΑΤ σε διαδηλωτές
http://www.newstoday.gr/article/47551/vinteo-sok-agrio-xulo-apo-ta-mat-se-diadelotes

Αστυνομικός: “Έτσι θα σας γαμήσει σήμερα το ΠΑΣΟΚ”. Η σεξουαλική σχέση της δημοκρατίας με τους πολίτες της
http://olympia.gr/2011/05/12/1-167/

John Forbes Nash, Jr.
http://en.wikipedia.org/wiki/John_Forbes_Nash,_Jr.

Βίντεο και φωτογραφίες από τα σημερινά επεισόδια
http://kafeneio-gr.blogspot.com/2011/05/blog-post_8471.html

Πανικός στην κυβέρνηση μην πεθάνει ο διαδηλωτής - Πολύ αργά για δάκρυα τώρα πια αλήτες !
http://esxatianasxesi.blogspot.com/2011/05/blog-post_7393.html

ΑΠΟΚΤΗΝΩΘΗΚΑΝ ΤΕΛΕΙΩΣ ΤΑ ΜΑΤ - ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΜΑΥΡΕΣ ΜΕΡΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ - ΘΑ ΧΥΘΕΙ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΑΙΜΑ ...
http://esxatianasxesi.blogspot.com/2011/05/blog-post_546.html

ΕΣΦΑΞΑΝ ΑΛΛΟΔΑΠΟ ΣΤΑ ΚΑΤΩ ΠΑΤΗΣΙΑ ΛΙΓΟ ΜΕΤΑ ΤΑ ΜΕΣΑΝΥΧΤΑ - ΤΟ ΓΕΓΟΝΟΣ, ΤΟ ΦΟΡΤΩΝΟΥΝ ΣΕ... «ΑΚΡΟΔΕΞΙΟΥΣ» - ΟΠΩΣ ΑΝΑΜΕΝΟΤΑΝ, ΞΕΚΙΝΗΣΕ ΤΟ ΧΑΟΣ ! ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΜΑΥΡΕΣ ΜΕΡΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ...
http://esxatianasxesi.blogspot.com/2011/05/blog-post_4213.html


Δημοφιλείς αναρτήσεις