Παρασκευή, 27 Μαΐου 2011

ΠΡΟΣ ΤΟΥΣ ΔΙΑΝΟΗΤΙΚΑ "ΣΑΚΑΤΕΜΕΝΟΥΣ" ΤΗΛΕΚΑΤΕΥΘΥΝΟΜΕΝΑ ΒΛΗΜΑΤΑ ΖΟΜΠΙ ΑΕΡΟΣ ΕΔΑΦΟΣ ΚΑΙ ΥΠΕΔΑΦΟΥΣ....


ΠΡΟΣ ΤΟΥΣ ΔΙΑΝΟΗΤΙΚΑ "ΣΑΚΑΤΕΜΕΝΟΥΣ" ΤΗΛΕΚΑΤΕΥΘΥΝΟΜΕΝΑ ΒΛΗΜΑΤΑ ΖΟΜΠΙ ΑΕΡΟΣ ΕΔΑΦΟΣ ΚΑΙ ΥΠΕΔΑΦΟΥΣ....

ΑΝΑΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΑΠΟ ΤΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ ΕΛΛΗΝ ΚΑΙ ΧΑΟΣ

http://ellhnkaichaos.blogspot.com/2011/05/blog-post_27.html

Με βάση την εμετική ανάρτηση: http://greeknation.blogspot.com/2011/05/blog-post_1389.html του ιστολογίου ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΕΛΛΑΔΑ(ΑΝΩ ΚΑΤΩ ΣΙΩΝ ΑΜΗΝ), η οποία μας προκάλεσε πολλαπλά μικροεγκεφαλικά επεισόδια λόγω υπερφόρτωσης του νευρικού μας συστήματος, έχουμε να πούμε:

Σε αυτούς, οι οποίοι παρακαλούν την εβραία πουτάνα, βιασμένη πολλαπλώς στα 14 της από ραββίνους εντός του ναού του σολομώντα, παναγία να βοηθήσει την …Ελλάδα!!
Άντε και γαμηθείτε ρε που ασχολείστε και με εθνικά θέματα από την μια και από την άλλη παρακαλάτε παναγίες και χριστούς για βοήθεια! Σας έχουν καταντήσει πουστηδες σε σώμα και ψυχή τα σκατοιερατεία σας με τις εβραίες παναγίες και τους εβραίους χριστούς σας αμφότεροι μογγόλοι μισέλληνες "βασιλιάδες της Σιών" και γενοκτόνοι των Ελλήνων, πάντα κατά τας εμετικάς εγκληματικάς εβραιομογγολικάς γραφάς!. Δεν είχατε ποτέ, ούτε έχετε τους(ούτε καν τεχνητούς) όρχεις να πολεμήσετε με χαρτοπόλεμο, δηλαδή με τα κείμενα διανοητικού πολέμου της Ο.Ε.Α. που παραλύουν και μουδιάζουν τον εχθρό, φοβούμενοι φυλακές και διώξεις κλπ, και ασχολείστε τάχα με εθνικά θέματα και παρακαλάτε τις παναγίες-πανγιαχβίες και τους άγ(ρ)ιους δρακονιανούς πάντες να σας σώσουν; Κακομοίρηδες!

Δεν θα τα έλεγα αυτά, αλλά τα λέω εκτός ορίων, εξαγριωμένος, γιατί ενώ περνάμε τη σχεδιασμένη φάση ελεύσεως του Αρμαγεδδώνος(σχεδίου αφανίσεως), και που χάρη στην Ο.Ε.Α. έχει αποκαλυφθεί όλο το θέατρο του ψευδοθεού της βίβλου και του ραββίνου «υιού» του Χριστού και αποκαλύφθηκε πλήρως το ποιός είναι και τι ρόλο βαράει και τον γαμήσαμε σε διανοητικό και αισθηματικό επίπεδο, Εσείς, ναι Εσείς! …κάνετε πως δεν καταλαβαίνετε και σκύβετε ακόμα περισσότερο το σβέρκο προτάσσοντας τα οπίσθια σας στους γενοκτόνους σας, παναγίες χριστούς και όλο το διαστημικό κακό συναπάντημα για να σας γενοκτονήσει μία ώρα αρχύτερα.

Το ίδιο το εμετικό χριστιανικό ορθόδοξο ιερατείο, ενώ έχει λάβει όλα τα κείμενα στα μούτρα του, δεν έχει σχολιάσει-απαντήσει σε κανένα κείμενο της Ο.Ε.Α. ή του ιστολογίου…. Τι να πει άλλωστε όταν εις γνώσει του και σε συνεργασία με το υπόλοιπο ανώμαλο και βοθρώδες δημιούργημα – σύστημα, επιτίθενται υπόγεια στην Ο.Ε.Α. και στο ιστολόγιο; Και τι να πει και το ιερατείο σας και εσείς οι πούστηδες από κούνια της δήθεν εθνικής ασφάλειας και εθνικών θεμάτων όταν το ιερατείο το ίδιο γνωρίζει τα πάντα ΚΑΙ με τις δικιές του ευλογιές βάλανε δαιμονισμένους να μας επιτεθούν με μαύρη μαγεία (Εύμολπο, Σπυρόπουλο, Αντιμέτατρον-Υπερμέτατρον) τους οποίους και αποκρούσαμε; Και τι να πείτε ρε μονόπαντα άπαντες bloggers(εκτός ελαχίστων εξαιρέσεων) του διαδικτύου γαμημένοι, όταν τα ως άνω δαιμονισμένα αποβράσματα της κοινωνίας έβριζαν νεκρούς και εν ζωή Έλληνες ήρωες (πιλότο Ηλιακή, Σολωμό Σολωμού, Σταύρο Λάλα), εσείς πού στο διάολο γαμιόσασταν και δεν τους υποστηρίζατε ηθικά όταν το σύστημα αποπειράτο να τους κατεβάσει από τα βάθρα των ηρώων; Στις ιστοσελίδες σας πριν λίγες μέρες βάζατε στεφάνια και ένα σωρό άρθρα στην μνήμη του Ηλιακη; Σας λέμε εμείς όμως ότι οι φούσκες δεν πιάνουν και δεν πιάνουν διοτι συνεργήσατε μέσω της επιτήδειας ησυχίας σας με το σύστημα όταν αυτό αποπειράθηκε να καθαιρέσει από τα βάθρα των ηρώων τους ήρωες!

Και τώρα παρακαλάτε την παναγία να βοηθήσει την Ελλάδα; Εκεί καταντήσατε; Να παρακαλάτε; Ποιάν; Και πώς να βοηθήσει την Ελλάδα; Όπως βοήθησε την Υπατία την αλεξανδρινή; Που τη «βοήθησε» να διαμελιστεί ζωντανή και γδαρμένη από το φανατικό ταλιμπάν ποίμνιο των «αγαθών» χριστιανών; Των πολιτισμένων και επιστημόνων χριστιανών; Πού δεν τους πείραζαν τα ταχυδακτυλουργικά κόλπα του γιεχοσούαχα που έκανε κουτσούς να περπατάνε και τους πείραζαν μέχρι φρενίτιδος, τα …μαθηματικά της Υπατίας; Τα ζώα που ό,τι δεν καταλάβαιναν, το έκαιγαν; Αυτή ζητάτε να βοηθήσει την Ελλάδα; Την είδαμε πως βοηθάει την Ελλάδα. Μα τη μυριάμ;

Που ήταν η Πανγιαχβία σας ρε σακατεμένοι με την Μικρασιατική Καταστροφή;; Έξυνε το αιδοίο της; Και παρακαλάτε τώρα πάλι που ήρθαν τα σκούρα να σας βοηθήσει ο διαστημικός αρχιμαλάκας δρακοχελώνας Σιν-Σιων-Σενταϊ-Τζενταϊ και όλο το ερπετικό τερατόμορφο γενοκτοχανείο του;

Πού είναι η παναγία όταν καθημερινώς γενοκτονούνται άμεσα, έμμεσα είτε δια αργού θανάτου χιλιάδες «τέκνά» της;

Πού είναι η παναγία όταν καθημερινά σφάζονται και υποφέρουν εκτρεφόμενα θηλαστικά από τους πιστούς της προς βρώσιν εις αλυσίδες ταχυφαγείων; Τα θηλαστικά και τα ζωντανά δεν τα αγαπάει η …πανουργία-παναγία; Η επί όνου καθήμενη;

Πού είναι η Παναγία όταν επί της κυριαρχίας του ..καλού θεούλη μας, έχουν κατασφαχτεί λαοί και έχουν θαφτεί κάτω από το αίμα χώρες ολόκληρες εν ονόματι του μπάσταρδού της;

Αυτή μόνο μία βοήθεια ξέρει να προσφέρει, να δίνει στον απελπισμένο σκοινί να κρεμαστεί. Για να σας πάρει στις αγκαλιές του ο καλός θεούλης, να πάτε στο …φως και άλλες τέτοιες μαλακίες.

Εν έτει 2011 ζητάνε από τη μυριάμ να βοηθήσει την Ελλάδα. Σα να ζητάς από τον Τζακ τον αντεροβγάλτη να σου φυλάει τα παιδιά! Είναι εξόφθαλμα αντιφατικό αυτό το γεγονός! Και δεν το βλέπετε!

Αρκετά πια με αυτές τις σεληνιακές μαλακίες!
ΟΥΚ ΕΛΛΗΝΙΚΟΝ ΤΟ ΠΡΟΣΚΥΝΕΙΝ!
Όποιος θέλει, ας το κατανοήσει.

Κλείνουμε αναδημοσιεύοντας κείμενο – αντίδοτο της Ο.Ε.Α. προς τα απανταχού ζόμπι και τις μαγγανείες τους, σε μια ακόμη ουτοπική προσπάθεια ανανήψεως τους μέσω διανοητικού - συναισθηματικού ηλεκτροσόκ:
Σας χρειάζεται ΔΗΛΗΤΗΡΙΟ Διογένους και ΣΑΡΚΑΣΜΟΣ Αριστοφάνους για να εννοήσετε το άθλιο πνευματικό σας ΚΑΤΑΝΤΗΜΑ.
http://ellhnkaichaos.blogspot.com/2010/01/blog-post_05.html
ΕΝΟΧΗ ΕΛΛΗΝΙΚΩΝ ΑΡΧΩΝ ΣΕ ΑΡΧΑΙΟΚΑΠΗΛΙΑ - ΠΡΟΣΟΧΗ!!! ΚΕΙΜΕΝΟ ΕΠΩΔΥΝΗΣ ΑΦΥΠΝΙΣΗΣ
http://ellhnkaichaos.blogspot.com/2009/11/blog-post_14.html

Δημοφιλείς αναρτήσεις