Σάββατο, 7 Μαΐου 2011

ΑΠΟΚΕΦΑΛΙΣΜΟΣ ΤΗΣ ΤΡΙΚΕΦΑΛΗΣ ΑΤΛΑΝΤΙΑΣ ΜΕΔΟΥΣΑΣ


ΑΠΟΚΕΦΑΛΙΣΜΟΣ ΤΗΣ ΤΡΙΚΕΦΑΛΗΣ ΑΤΛΑΝΤΙΑΣ ΜΕΔΟΥΣΑΣ 

ΑΝΑΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΑΠΟ ΤΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ ΩΡΑ ΜΗΔΕΝ

http://wwwtimezero.blogspot.com/2011/05/blog-post_6609.html 

ΤΕΤΟΙΟΙ ΜΑΛΘΑΚΕΣ (ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΙ ΒΥΖΑΝΤΙΟΥ ΠΟΥ ΜΕ ΑΚΑΘΙΣΤΟΥΣ ΥΜΝΟΥΣ ΘΑ ΝΙΚΟΥΣΑΝ ΤΟΥ ΤΟΥΡΚΟΥΣ ΚΑΙ ΓΙΑΥΤΟ ΠΕΡΙΠΟΥ 50000 ΜΟΝΑΧΟΙ ΕΜΕΙΝΑΝ ΣΤΑ ΜΟΝΑΣΤΗΡΙΑ ΚΑΙ ΑΡΝΗΘΗΚΑΝ ΝΑ ΠΟΛΕΜΗΣΟΥΝ) ΗΤΑΝ ΑΔΥΝΑΤΟΝ ΝΑ ΚΡΑΤΗΣΟΥΝ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟ ΚΑΙ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ ΣΤΑ ΤΡΥΦΕΡΑ ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΚΑ ΤΟΥΣ ΧΕΡΙΑ, ΗΤΑΝ ΑΔΥΝΑΤΟΝ ΝΑ ΚΡΑΤΗΣΟΥΝ ΤΕΧΝΕΣ ΚΑΙ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ.
ΠΡΑΓΜΑΤΙ ΤΑ ΕΧΑΣΑΝ ΟΛΑ. ΚΑΙ Η ΣΗΜΕΡΙΝΗ ΕΙΚΟΝΑ ΤΗΣ ΑΘΛΙΑΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑΣ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΑΘΛΙΟΥ ΥΠΟ ΠΛΕΙΣΤΗΡΙΑΣΜΟ ''ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ'' , ΕΙΝΑΙ ΑΠΟΡΡΟΙΑ ΤΗΣ ΠΡΟΔΟΤΙΚΗΣ ΤΑΚΤΙΚΗΣ ΤΩΝ ΘΡΗΣΚΕΥΤΙΚΟΠΟΛΙΤΙΚΩΝ ΙΕΡΑΤΕΙΩΝ ΠΟΥ ΑΥΤΟΑΠΟΚΑΛΟΥΝΤΑΙ ''ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΙΟ'' (ΕΛΛΗΝΟΕΒΡΑΙΩΝ ΚΟΠΡΟΣΚΥΛΩΝ) ΚΑΙ ''ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΕΚΚΛΗΣΙΑ'' (ΚΙΝΕΖΙΚΟΕΒΡΑΙΚΗ ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΑΦΟΥ Η ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΥΜΝΟΥΣ ΤΟΥΣ ΠΡΟΣ ΤΟ ΓΙΑΧΒΕ ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΙΣΤΟΡΙΚΗ ΚΙΝΕΖΙΚΗ ΘΡΗΣΚΕΙΑ ΟΡΟΣ ΣΙΝΑ-ΣΙΝΟΣ-ΣΙΝΙΚΟ ΤΕΙΧΟΣ ΚΑΙ ΟΥ ΤΟ ΚΑΘΕΞΗΣ)  ΚΑΙ ''ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ ΞΕΝΩΝ ΔΑΝΕΙΩΝ ΚΑΙ ΕΠΕΝΔΥΣΕΩΝ''(ΜΕ ΤΕΛΕΙΩΜΕΝΗ ΤΗΝ ΕΓΧΩΡΙΑ ΠΑΡΑΓΩΓΗ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΔΗΜΟΣΙΟΥΣ ΥΠΑΛΛΗΛΟΥΣ ΠΟΥ ΝΟΜΙΖΑΝ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΕΚΛΕΚΤΟΙ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΧΩΡΟΥ ΠΟΥ ΠΑΙΡΝΑΝ ΜΙΣΘΟΥΣ ΔΙΠΛΑΣΙΟΥΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΙΔΙΩΤΙΚΟ ΤΟΜΕΑ ΚΑΙ ΚΑΝΑΝ ΠΑΡΕΑ ΜΟΝΟ ΜΕ ΟΜΟΙΟΥΣ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΚΑΝΑΝ ΚΑΙ ΓΑΜΟΥΣ ΜΕΤΑΞΥ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΒΛΕΠΑΝ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ ΣΑΝ ΚΑΤΩΤΕΡΟΥΣ).

ΕΙΝΑΙ Η ΤΡΙΚΕΦΑΛΗ ΚΑΤΑΡΑ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΤΙΣ ΡΙΖΕΣ ΤΗΣ ΣΤΟ ΑΝΤΙΣΤΟΙΧΟ ΤΡΙΠΤΥΧΟ ΤΟΥ ΒΥΖΑΝΤΙΟΥ.
ΕΙΝΑΙ Η ΤΡΙΚΕΦΑΛΗ ΜΕΔΟΥΣΑ ΤΟΣΟ ΦΡΙΚΙΑΣΤΙΚΗ,ΠΡΟΣΤΥΧΗ ΚΑΙ ΑΗΔΙΑΣΤΙΚΗ, ΩΣΤΕ ΝΑ ΜΗΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΠΛΗΣΙΑΣΟΥΝ ΣΤΑ ΑΔΥΤΑ ΤΩΝ ΕΒΡΑΙΟΤΕΚΤΟΝΙΚΩΝ ΤΗΣ ΜΥΣΤΗΡΙΩΝ ΟΙ ΚΟΙΝΟΙ ΘΝΗΤΟΙ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ''ΠΑΓΩΣΟΥΝ'' ΑΠΟ ΤΡΟΜΟ ΣΤΙΣ ΕΠΙΔΕΙΞΕΙΣ ΕΜΦΑΝΙΣΕΩΝ ΤΩΝ ΜΕΤΑΤΡΟΝ ΤΩΝ ΑΣΜΟΝΤΑΙ ΤΩΝ ΤΑΜΙΗΛ ΚΑΙ ΤΩΝ ΛΟΙΠΩΝ ΥΠΕΡΟΝΤΩΝ ΤΟΥ ΓΙΑΧΒΕ ΤΗΣ ......ΣΕΛΗΝΗΣ ΚΑΙ ΛΙΛΙΘ.

Ο ΠΕΡΣΕΑΣ ΤΗΣ Ο.Ε.Α. ΟΜΩΣ ΕΙΝΑΙ ΕΤΟΙΜΟΣ ΝΑ ΑΠΟΚΕΦΑΛΙΣΕΙ ΤΟ ΤΡΙΚΕΦΑΛΟ ΤΕΡΑΣ ΚΥΤΩΝΤΑΣ ΤΟ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΟ ΚΑΤΟΠΤΡΟ ΤΗΣ ΑΣΠΙΔΑΣ ΤΩΝ ΔΙΚΩΝ ΤΟΥ ΘΕΩΝ..... ΤΗ ΝΥΧΤΑ ΤΗΣ ΜΕΓΑΛΗΣ ΣΦΑΓΗΣ ΘΑ ΑΠΟΚΕΦΑΛΙΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΑΤΛΑΝΤΙΑ ΜΕΔΟΥΣΑ.

Ο.Ε.Α 1985

ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΤΩΝ ΠΑΡΕΝΘΕΣΕΩΝ ΕΙΝΑΙ ΤΟΥ ΙΣΤΙΟΛΟΓΙΟΥ 

Δημοφιλείς αναρτήσεις