Πέμπτη 26 Μαΐου 2011

ΟΙ GOLDMAN SACHS, JP MORGAN, DEUTSCHE BANK ΠΡΟΤΕΙΝΟΥΝ: ΕΠΕΝΔΥΣΤΕ ΣΤΟΥΣ ΘΑΝΑΤΟΥΣ!


ΟΙ GOLDMAN SACHS, JP MORGAN, DEUTSCHE BANK ΠΡΟΤΕΙΝΟΥΝ: ΕΠΕΝΔΥΣΤΕ ΣΤΟΥΣ ΘΑΝΑΤΟΥΣ!

ΑΝΑΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΑΠΟ ΤΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ ΕΛΛΗΝ ΚΑΙ ΧΑΟΣ

http://ellhnkaichaos.blogspot.com/2011/05/goldman-sachs-jp-morgan-deutsche-bank.html

Και αφού ξετίναξαν τις οικονομίες των εθνών με τη "φούσκα" των στεγαστικών και τα "παράγωγα(derivatives) προϊόντα με τα οποία "μόλυναν" τις παγκόσμιες χρηματιστηριακές αγορές ωθώντας τη φούσκα του νομισματικού κλασματικού συστήματος να σκάσει με πάταγο, τώρα οι ανώμαλοι, παιδόφιλοι, σάτυροι, σεληνιασμένοι τραπεζίτες προτείνουν στους επενδυτές τους:

Τζογάρετε στους θανάτους!!! Το νέο παράγωγο που είναι της μόδας αυτή τη στιγμή και το οποίο "πουλάει σα ζεστή τυρόπιτα" είναι τα προϊόντα "θανάτου". Βάσει των συνταξιοδοτικών αποθεμάτων ανά χώρα, οι επενδυτές(ζόμπι πορωμένοι πουλημένοι στο χρήμα) ενθαρρύνονται να επενδύσουν σε προϊόντα που πληρώνουν είτε αν ζήσει πέραν του αναμενομένου η ...γρία ή ο γέρος αλλά και αν πεθάνει πρόωρα! Το τζογάρισμα βέβαια γίνεται στο αν πεθάνεις στην αναμενόμενη ώρα. Οπότε ο εκάστοτε επενδυτής(πούστης από κούνια και διανοητικά νεκρός) θα βγάζει λεφτά σε περιπτώσεις μαζικών θανάτων...

Το καζινοχρηματιστήριο δηλαδή σε συμπαιγνία με τον αρχιδολοφόνο δρακόπουστα Σιν παίζει στη ρουλέτα τις ζωές των ανθρώπων, ευχόμενο να πεθάνουν όσο το δυνατόν περισσότεροι για να αποκομίσει περισσότερα κέρδη! Και επειδή αυτό είναι μακροπρόθεσμο υπό φυσιολογικές συνθήκες, να γιατί επισπεύδεται με μύριους τρόπους η βιολογική εξόντωση μέσω οικονομικής ανέχειας, χιλιάδων ανθρώπων. (άλλος ένας λόγος δηλαδή πέραν των γνωστών μας)

Ναι, δεν κάνετε λάθος, κάποια τέρατα ποντάρουν στο θάνατό σας, στο θάνατο του παππού σας, της γιαγιάς σας, του πατέρα και της μητέράς σας. Αυτός είναι ο κόσμος στον οποίο ζούμε(;), αυτός είναι ο αρρωστημένος δυστοπικός πλανήτης που οραματίζεται ο δρακόπουστας Ελ Σεντάι, YHVH και το κακό συναπάντημα. Ένας πλανήτης αντιπροσωπευτικός της ανώμαλης βοθρώδους πυώδους αρρωστημένης φύσης και νοοτροπίας του τέρατος αυτού που τον γαμάγανε μικρό και βγάζει τώρα όλα του τα αρρωστημένα συμπλέγματα. Ο ψεύτης κλέφτης και απατεώνας. Ο ...καλός θεούλης... των τραπεζιτών και όλων αυτών των "καλών και ευυπόληπτων" όντων. Σκατά έχει μέσα του, σκατά τα κάνει και έξω, ο αρχιφρενοβλαβής.

ΣΧΕΤΙΚΑ:
Goldman Sachs, Deutsche Bank and JP Morgan Chase bet on Death Derivatives
http://www.phantomreport.com/goldman-sachs-deutsche-bank-and-jp-morgan-chase-bet-on-death-derivatives



Δημοφιλείς αναρτήσεις