Τρίτη 24 Μαΐου 2011

ΚΑΙ ΕΠΙΣΗΜΑ ΠΛΕΟΝ, Η ΚΙΝΑ ΕΞΑΓΟΡΑΖΕΙ ΤΙΣ Η.Π.Α.


ΚΑΙ ΕΠΙΣΗΜΑ ΠΛΕΟΝ, Η ΚΙΝΑ ΕΞΑΓΟΡΑΖΕΙ ΤΙΣ Η.Π.Α.

ΑΝΑΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΑΠΟ ΤΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ ΕΛΛΗΝ ΚΑΙ ΧΑΟΣ

http://ellhnkaichaos.blogspot.com/2011/05/blog-post_9497.html

"Asia’s where the money is."
Αυτή είναι η απάντηση του αναπληρωτή κυβερνήτη του Idaho των ΗΠΑ σε ό,τι αφορά τις βλέψεις των κινέζων να αγοράσουν έκταση 30.000 εκταρίων για κατασκευή βιομηχανικής ζώνης, εμπορικών πολυκαταστημάτων και ό,τι θελήσουν οι επίσημοι νταβατζήδες του πλανήτη.

Η SINOMACH, η εταιρία που θέλει το Idaho, δεν σταματάει εκεί όμως. Κινέζοι βρίσκονται σε συζητήσεις με τους αξιωματούχους των Ohio, Michigan, Pennsylvania για δημιουργία "ερευνητικών κέντρων" και "βιομηχανικών πάρκων", ολοκληρωμένες προκάτ πόλεις στην ουσία, πόλεις υπό κινεζική ιδιοκτησία σε εδάφη των ΗΠΑ!!! Πόλεις οι οποίες θα συντηρούνται από το μόχθο των αμερικάνων εργατών μέχρι νεοτέρας βέβαια(δηλαδή μέχρις εξοντώσεως αυτών και αντικατάστασης τους από κινέζους, αλλά αυτό δεν αναφέρεται).

Αυτά τα σενάρια είναι επίσημα, δεν είναι θεωρητικά. Και φανταστείτε, ότι οι ίδιοι οι αμερικάνοι λένε ότι "εκεί είναι τα λεφτά". Παραδίδουν τα εδάφη τους με ευχαρίστηση για λίγα "κινεζικά δολάρια". Εκεί έχουν φτάσει και αυτοί, οι κάτοικοι της αποκαλούμενης κάποτε "Νέας Ρώμης", των ΗΠΑ.

Αυτός είναι ο κόσμος του μέλλοντος μας, έτσι και επικρατήσει το σχέδιο του ψευδοθεϊσκού, αφεντικού των κινέζων. Ένας δυστοπικός κόσμος. Όπου τα εδάφη των εθνών θα έχουν μετατραπεί σε απέραντα "βιομηχανικά πάρκα" - στρατόπεδα εργασίας. Ένα σκοτεινό μέλλον μόλυνσης, θανάτου και καυσαερίου. Ένα απέραντο εργοτάξιο με σκλάβους.

Το τραγικό της υπόθεσης είναι ότι θα πούνε ΝΑΙ για μερικά δολάρια-αέρα κοπανιστό, με τη συγκατάθεση τους, οι κινέζοι θα εφορμήσουν ώστε να στηθεί εξολοκλήρου το απόλυτο κόλπο του ψευδοθεού τους, του δυνάστη του πλανήτη, μία πλανητική "Μόρντορ", γκρίζα, μαύρη, απάνθρωπη, κατοικούμενη από ζόμπι σκλάβους. Ένας εφιάλτης χειρότερος από ό,τι έχει φανταστεί ο άνθρωπος. Και όλα αυτά με τη δική του συγκατάθεση.

Όπως έχουμε αναφέρει όμως: ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΜΟΙΡΑ. Αυτό είναι το σχέδιο, όχι το μέλλον. Το μέλλον δύναται να αλλάξει!

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ:
Chinese Company Eyes Idaho
http://commerce.idaho.gov/news/2010/12/chinese-company-eyes-idaho.aspx




Δημοφιλείς αναρτήσεις