Κυριακή 29 Μαΐου 2011

Ο.Ε.Α. προς εχθρούς και προπάντων προς τους αφυπνισμένους μαχητές για ανύψωση ηθικού


Ο.Ε.Α. προς εχθρούς και προπάντων προς τους αφυπνισμένους μαχητές για ανύψωση ηθικού

ΑΝΑΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΑΠΟ ΤΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ ΕΛΛΗΝ ΚΑΙ ΧΑΟΣ

http://ellhnkaichaos.blogspot.com/2011/05/blog-post_29.html

 

http://www.youtube.com/watch?v=BvvzubE3vLg

Πάρτε δύναμη συνελληνες συνμαχητές – λευκά αιμοσφαίρια πολέμου, ακούγοντας το λιοντάρι της Ο.Ε.Α. Καραγεωργιου Γιάννη, για την ύστατη μάχη εναντίον των επίγειων εχθρών!
Επειδή χτυπάμε ολομέτωπα τον εχθρό δηλαδή των Σιν - Σιών - Σενταϊ και τις μπορδελοθρησκειες του επί της γης με πρώτη το δρακονιανό Χριστιανισμό, ενοχλήθηκαν τα μαλα όλα τα ερπετά και στέλνουν τώρα ενισχύσεις στις «αδελφές τατα» και στους αρουραίους χαφιέδες στη χώρα-υπόνομο των αρουραίων.
Και επειδή ο Γιάννης Καραγεωργιου της Ο.Ε.Α. αρχίζει και εκπέμπει όλο και περισσότερη «ακτινοβολία» με τα αφυπνιστικά και επαναστατικά κείμενα και ειδικά με τα ηχητικά τα οποία έχουν καρφωθεί για τα καλά στα μάτια και στα σάπια μυαλά των αντιπάλων, αρχίζουν και φοβάνται και τρέμουν όσο ποτέ άλλοτε και έτσι είναι αναμενόμενο να εμφανιστούν και άλλες «αδελφές τατα», συμμαχώντας όλες μεταξύ τους εναντίον μας και φυσικά κάτω από το πέπλο – φερετζέ της ανωνυμίας. Μπείτε μέσα και δείτε το ανούσιο σουφιστικό χριστιανοδωδεκαθειστικό βρισιδι "μαγιονέζα" περιτυλιγμένο στην καθαρευουσα για να ψαρώνει. Ονόμασε την μπορδελοιστοσελιδα του «Ο αρχαίος» (http://oarxaios.blogspot.com/ )… έτσι τον είπαν να την ονομάσει οι δρακονιανοί δαίμονες (ίδε και περίπτωση γνωστού Σατανιστού Κατσούλα) εμφανιζόμενοι ως χριστουληδες και παναγίες, παϊσιοι, άγιοι πάντες, αρχαίοι ήρωες, δωδεκάθεο αρχαίων κλπ., κλπ. Το ορθό όνομα της σατανιστικης ανθελληνικής μπορδελοιστοσελιδας είναι «Ο αρχαίος Εφιάλτης ξαναχτυπα». Μόνο που αυτή την φορά έχουν γνώση οι φύλακες!
Και επειδή αυτή την στιγμή δεν έχουμε τον χρόνο να ασχοληθούμε με τους δαίμονες του «αρχαίου εφιάλτη» (ο Εύμολπος είχε πιο "καλύτερους" παρεμπιπτόντως), καλούμε τους αναγνώστες να τους στείλουν να διανοητικά τους πέη και να τους συντρίψουν. Μπορείτε να μας στείλετε και κείμενα για δημοσίευση.
Για την ώρα απαξιούμε να ασχοληθούμε περισσότερο με έναν διανοητικά ανάπηρο δρακονιανώς γαμημένο από όλες τις διαθέσιμες εγκεφαλικές τρύπες στο κούφιο του θρασύδειλο κρανίο.. μπείτε μόνοι σας στην μπορδελοιστοσελίδα του να θαυμάστε τα χάλια του και να ενοήσετε από πρώτο χέρι το τι εστί σχιζοφρενικός χριστιανοδωδεκαθεισμός ή σουφισμός ως θρησκευτικής υποδομής "μαγιονέζας" και της Αυτοκρατορίας του κώλου Μυστρά-Κων/πολης-666 και του Αυτοκράτορα του Κώλου εβραιοσάξονα Δαν Γιόχαν (Ιωάννη) Κριστιανσεν Ψευδο-Δραγάζη ή "ενσαρκωμένου"(ενσάρκωση μαϊμου) Διονύσου-Ιάσωνα-Νέου Χριστού-666 του θεοσοφικού προβοκατόρικου κομματίδιου ΛΑ.Ο.Σ. των θεοσοφιστών μασόνων "Εψιλον-666", για να γίνει και ο απαραίτητος συνειρμός: νέα εκστρατεία του "Διονύσου" στην Κίνα-Ασία ώστε αντεπιτιθέμενη σαρωτικά η Κίνα να γενοκτονήσει κατά προτεραιότητα & ολοκληρωτικά τους πανηλίθιους νεοέλληνες που θα ακολουθήσουν αυτή τη δρακονιανή μέγιστη παγίδα.
Παρεπιπτόντως ο διανοητικώς ανάπηρος "Αρχαίος" δηλώνει ευθαρσώς και εχθρός του Παν - Πανός ή Σύμ-παν-τος!!!
Ευχαριστούμε τους δρακονιανούς καρκινικούς δαίμονες που τον έχουν υπο καταληψία για την ειλικρίνεια τους στο θέμα ότι λειτουργούν πράγματι ως καρκίνος μέσα στο σώμα του Πανός-Συμπαντικού Οργανισμού. Πραγματικά μας εκπλήσσει αυτή η έκρηξη ειλικρινιάς τους μέσω του "Αρχαίου"! Δεν το συνηθίζουν!
παρακάτω γράφει ο ίδιος διανοητικά ατυχής:
"Υπό την σκέπην του ... πατρός του, του καθηκιού του Σύμπαντος, του ... ιαπετού ή ιεπταί ή γιαχβέ ή Πανός"...(!!!)

δηλαδή το καθίκι του Σύμ-παν-τος είναι το ίδιο το Σύμ-παν-Πάνας;;
Γιατί αλλοιθώρησες καραμαλάκα διανοητικώς ανάπηρε "Αρχαίε";;;
...όταν σε αφήνουν οι δαίμονες μήπως νιώθεις και εσύ μετά σαν "άδειο τσουβάλι";;
Για ψάξτω...
μεριμνώντας για τη διανοητική & ψυχική σου υγεία!

Δημοφιλείς αναρτήσεις