Σάββατο, 28 Μαΐου 2011

ΠΡΟΩΘΗΣΤΕ ΤΑ ΚΕΙΜΕΝΑ Ο.Ε.Α. ΜΕ ΤΟΝ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΤΡΟΠΟ!


ΠΡΟΩΘΗΣΤΕ ΤΑ ΚΕΙΜΕΝΑ Ο.Ε.Α. ΜΕ ΤΟΝ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΤΡΟΠΟ!

ΑΝΑΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΑΠΟ ΤΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ ΕΛΛΗΝ ΚΑΙ ΧΑΟΣ

http://ellhnkaichaos.blogspot.com/2011/05/blog-post_28.html

Παραθέτουμε αυτούσιο το κείμενο με οδηγίες που μας έστειλε φίλος του ιστολογιου μαζί με τα κείμενο για εκτύπωση. Κάντε και εσείς οι υπόλοιποι το ίδιο και αφυπνίστε τους κοιμώμενους έλληνες ώστε να προετοιμαστούν το γρηγορότερο δυνατόν με όλα τα όπλα και να είναι έτοιμοι διότι οι προδότες τουρκοεβραιοι και έλληνες μασόνοι πολιτικοί και στρατηγοί, τους ετοιμάζουν την τελική και θανάσιμη παγίδα γενοκτονίας! Μοιράστε τις δυο σελίδες με κάθε δυνατό τρόπο!

ΑΠΟΣΤΟΛΕ ΤΑ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΚΕΙΜΕΝΑ ΕΙΝΑΙ ΤΥΠΩΜΕΝΑ ΣΕ ΧΑΡΤΙ Α3 ΚΑΙ Α4!!!

ΤΩΡΑ....ΣΤΟ ΚΕΙΜΕΝΟ Α4 ΕΧΩ ΤΥΠΩΣΕΙ ΑΠΟ ΠΙΣΩ ΚΑΙ ΤΗΝ ΓΕΛΕΙΟΓΡΑΦΙΑ ΤΗΣ Ο.Ε.Α ΜΕ ΤΟΝ ΚΑΡΑΤΖΑΦΥΡΕΡ ΚΑΙ ΤΑ ΑΥΓΑ. ΜΠΡΟΣ ΠΙΣΩ ΕΚΤΥΠΩΣΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΜΙΑ ΤΟ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΑΦΥΠΝΙΣΤΙΚΟ ΚΕΙΜΕΝΟ ΠΡΟΚΥΡΗΞΗ ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗΣ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΛΛΗ Η ΓΕΛΕΙΟΓΡΑΦΙΑ ΠΟΥ ΣΚΙΑΓΡΑΦΕΙ ΤΗΝ ΩΜΗ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΠΟΛΥ ΚΑΛΗ ΔΟΥΛΕΙΑ ΕΧΩ ΤΥΠΩΣΕΙ ΑΡΚΕΤΑ ΤΕΤΟΙΑ ΚΑΙ ΔΕΙΧΝΕΙ ΠΟΛΥ ΤΕΛΟΙΟ!!!ΑΥΤΑ ΤΑ ΑΝΤΙΓΡΑΦΑ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΜΟΙΡΑΣΤΟΥΝ ΟΠΟΥΔΗΠΟΤΕ ΟΠΩΣ ΑΝΑΦΕΡΑΜΕ ΣΕ ΚΑΦΕΝΕΙΑ,ΠΟΛΥ ΚΑΛΗ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΣΤΑ ΝΕΤΚΑΦΕ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΝΕΟΛΑΙΑ ΚΑΘΩΣ ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ ΠΟΛΟΙ ΝΕΑΡΟΙ ΘΑ ΜΠΟΥΝ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΚΟΠΟ ΝΑ ΨΑΞΟΥΝ ΠΕΡΑΙΤΕΡΩ ΤΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ ΕΛΛΗΝ ΚΑΙ ΧΑΟΣ ΚΑΙ ΝΑ ΕΝΗΜΕΡΩΘΟΥΝ ΓΙΑ ΤΑ ΓΡΑΦΘΕΝΤΑ ΤΩΝ ΕΝΤΥΠΩΝ ΚΑΘΩΣ ΕΧΟΥΝ ΜΠΡΟΣΤΑ ΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΕΣ ΚΑΙ ΤΟ ΙΝΤΕΡΝΕΤ.....ΕΠΙΣΗΣ ΣΕ ΣΤΡΑΤΟΠΕΔΑ,ΠΟΛΙΤΕΣ,ΣΧΟΛΕΙΑ(ΛΥΚΕΙΑ) ΚΑΙ ΟΠΟΥΔΗΠΟΤΕ ΝΟΜΙΖΕΙ Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΟΤΙ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΒΟΗΘΗΣΕΙ.ΕΧΕΙ ΚΑΙ ΣΤΑ ΔΥΟ ΤΗΝ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΤΟΥ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟΥ ΚΑΙ Ο ΠΕΡΙΕΡΓΟΣ ΘΑ ΑΝΑΡΩΤΗΘΕΙ ΚΑΙ ΘΑ ΕΡΕΥΝΗΣΕΙ ΠΑΡΑΠΕΡΑ ΝΑ ΞΕΣΤΡΑΒΩΘΕΙ.....

ΤΩΡΑ.....ΣΤΟ ΚΕΙΜΕΝΟ Α3 ΕΙΝΑΙ ΚΑΘΑΡΑ ΕΝΑ ΚΕΙΜΕΝΟ ΑΦΥΠΝΙΣΗΣ ΣΕ ΜΟΡΦΗ ΑΦΙΣΑΣ ΑΥΤΟ ΣΚΕΦΤΟΜΑΣΤΕ ΝΑ ΤΟ ΚΟΛΛΗΣΟΥΜΕ ΣΕ ΕΙΣΟΔΟΥΣ ΠΟΛΥΚΑΤΟΙΚΙΩΝ ΣΕ ΣΥΝΔΙΑΣΜΟ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟ ΜΟΙΡΑΣΜΑ ΤΩΝ ΚΕΙΜΕΝΩΝ Α4 ΣΕ ΕΙΔΟΔΟΥΣ,ΕΠΙΣΗΣ ΣΕ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΑ, ΝΕΤΚΑΦΕ ,ΔΗΜΟΣΙΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΚΑΙ ΟΠΟΥ ΚΡΙΝΕΤΑΙ ΟΤΙ ΘΑ ΕΧΕΙ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΚΑΙ ΕΧΕΙ ΠΟΛΥ ΚΟΣΜΟ ΠΟΥ ΝΑ ΤΟ ΔΕΙ!!!!
ΟΧΙ ΣΕ ΚΟΛΟΝΕΣ ΓΙΑΤΙ ΜΕ ΤΙΣ ΒΡΟΧΕΣ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΕΠΙΤΙΔΙΟΥΣ ΒΛΑΚΕΣ ΘΑ ΚΑΤΑΣΤΡΑΦΟΥΝ ΚΑΙ ΘΑ ΠΑΕΙ ΧΑΜΕΝΟΣ Ο ΚΟΠΟΣ!!!!

ΑΝ ΒΑΛΕΙΣ ΚΑΙ ΤΟΝ ΣΥΝΔΙΑΣΜΟ ΕΓΓΡΑΦΗΣ ΚΑΙ DVD ΕΛΛΗΝΩΝ ΑΦΥΠΝΙΣΗΣ ΕΧΟΥΜΕ ΕΝΑ ΕΚΡΗΚΤΙΚΟ ΠΑΚΕΤΟ!!!!

ΠΡΟΣΠΑΘΩ ΝΑ ΒΟΗΘΗΣΩ ΝΑ ΔΩΣΩ ΚΑΙ ΣΕ ΕΣΑΣ ΚΑΙ ΣΤΟΥΣ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ ΧΡΗΣΙΜΕΣ ΙΔΕΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΝΟΗΤΙΚΗ ΑΦΥΠΝΙΣΗ ΤΟΝ ΕΛΛΗΩΝ ΟΠΩΣ ΜΕ ΔΙΔΑΞΑΤΕ ΕΣΕΙΣ ΚΑΙ Η Ο.Ε.Α ΤΩΡΑ ΕΙΝΑΙ Η ΣΕΙΡΑ ΜΟΥ ΝΑ ΒΟΗΘΗΣΩ ΚΑΙ ΕΓΩ ΟΣΟ ΜΠΟΡΩ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΑΓΩΝΑ!!!
ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΟ ΟΡΓΑΝΩΣΟΥΜΕ ΟΣΟ ΤΟ ΔΥΝΑΤΟΝ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΚΑΙ ΝΑ ΧΤΥΠΗΣΟΥΜΕ ΑΠΟ ΠΑΝΤΟΥ ΕΙΤΕ ΜΕ ΤΟΝ ΕΝΑ ΤΡΟΠΟ ΕΙΤΕ ΜΕ ΤΟΝ ΑΛΛΟ!!!!

ΑΠΟΣΤΟΛΕ ΔΕΣ ΤΑ ΚΕΙΜΕΝΑ ΜΕΛΕΤΗΣΕ ΤΑ ΚΑΝΕ ΣΧΕΤΙΚΗ ΑΝΑΡΤΗΣΗ ΚΑΙ ΕΚΛΗΣΗ ΣΤΟΥΣ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ ΤΟΥ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟΥ ΝΑ ΒΟΗΘΗΣΟΥΝ ΣΕ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΓΙΑΤΙ ΚΑΛΑ ΜΕΧΡΙ ΕΔΩ.. ΕΧΟΥΜΕ ΜΑΘΕΙ ΕΧΟΥΜΕ ΑΦΥΠΝΙΣΘΕΙ ΕΜΕΙΣ ΟΛΟΙ ΟΙ ΦΙΛΟΙ ΤΟΥ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟΥ ΕΧΟΥΜΕ ΓΝΩΣΗ.....ΑΠΟ ΤΑ ΛΟΓΙΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙΡΟΣ ΝΑ ΠΕΡΑΣΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΠΡΑΞΗ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΕΠΙΘΕΣΗ!!!ΜΕ ΕΝΤΥΠΑ ΚΑΙ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΣΤΑ ΠΟΥ ΘΑ ΔΩΣΟΥΜΕ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ....Ο ΠΡΟΦΟΡΙΚΟΣ ΛΟΓΟΣ ΚΑΜΙΑ ΦΟΡΑ ΔΕΝ ΑΡΚΕΙ ΝΑ ΠΕΤΥΧΟΥΜΕ ΤΟ ΕΡΓΟ ΜΑΣ ΚΑΙ ΒΓΟΥΜΕ ΝΙΚΗΤΕΣ ΑΠΟ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΠΟΛΕΜΟ!!!

ΔΙΑΝΟΗΤΙΚΟΣ ΠΟΛΕΜΟΣ ΠΑΝΤΟΥ ΛΟΙΠΟΝ ΠΕΡΝΑΜΕ ΣΤΗΝ ΑΝΤΕΠΙΘΕΣΗ ΕΝΑΤΙΝΑ ΣΤΗΝ ΔΙΑΝΟΗΤΙΚΗ ΣΑΒΟΥΡΑ ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΧΟΥΝ ΣΕΡΒΙΡΕΙ ΑΙΩΝΕΣ ΤΩΡΑ ΟΙ ΒΑΡΒΑΡΟΙ-ΜΟΓΓΟΛΟΙ-ΕΒΡΑΙΟ......ΜΕ ΛΟΓΟ ΚΑΙ ΑΛΗΘΕΙΕΣ ΠΟΥ ΣΠΑΝΕ ΚΟΚΚΑΛΑ ΠΡΟΔΟΤΩΝ .......ΣΕ ΠΟΛΕΙΣ ΚΑΙ ΧΩΡΙΑ ΣΕ ΔΡΟΜΟΥΣ ΚΑΙ ΣΤΕΝΑ ΠΛΑΤΕΙΕΣ ΟΠΟΥΔΗΠΟΤΕ ΘΑ ΜΑ ΒΡΙΣΚΟΥΝ ΜΠΡΟΣΤΑ ΤΟΥΣ ΟΙ ΕΒΡΑΙΟΔΟΥΛΟΙ ΠΡΟΣΚΥΝΗΜΕΝΟΙ ΚΑΙ ΣΥΜΑΧΟΙ ΤΟΥΣ!!!!!!!ΠΡΕΠΕΙ Ο ΚΑΘΕ ΑΦΥΠΝΙΣΜΕΝΟΣ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΒΑΛΕΙ ΣΚΟΠΟ ΣΤΗΝ ΖΩΗ ΤΟΥ ΝΑ ΑΦΥΠΝΙΖΕΙ ΚΑΙ ΑΛΛΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕ ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ ΜΕ ΤΗΝ ΣΕΙΡΑ ΤΟΥΣ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΤΟΝ ΔΙΚΟ ΤΟΥΣ ΔΙΑΝΟΗΤΙΚΟ ΠΟΛΕΜΟ ΚΑΙ ΝΑ ΑΦΥΠΝΙΣΟΥΝ ΚΑΙ ΑΛΛΟΥΣ ΚΑΙ ΑΛΛΟΥΣ ΝΑ ΠΑΕΙ ΣΑΝ ΑΛΥΣΙΔΑ............

ΙΣΧΥΣ ΕΝ ΤΗ ΕΝΩΣΙ!!!!!!!!!!!

ΤΕΛΟΣ ΚΕΙΜΕΝΟΥ
A3:
A4: Στο πίσω μέρος από το κείμενο Α4 προσθέστε την γελοιογραφία της Ο.Ε.Α. http://ellhnkaichaos.blogspot.com/2011/04/blog-post_26.html

Δημοφιλείς αναρτήσεις