Τρίτη 24 Μαΐου 2011

Η ΚΙΝΑ ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΕΙ: ΕΠΙΘΕΣΗ ΤΩΝ Η.Π.Α. ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΟΥ ΠΑΚΙΣΤΑΝ ΘΑ ΘΕΩΡΗΘΕΙ ΩΣ ΤΕΛΕΣΙΓΡΑΦΟ ΠΟΛΕΜΟΥ!


Η ΚΙΝΑ ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΕΙ: ΕΠΙΘΕΣΗ ΤΩΝ Η.Π.Α. ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΟΥ ΠΑΚΙΣΤΑΝ ΘΑ ΘΕΩΡΗΘΕΙ ΩΣ ΤΕΛΕΣΙΓΡΑΦΟ ΠΟΛΕΜΟΥ!

ΑΝΑΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΑΠΟ ΤΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ ΕΛΛΗΝ ΚΑΙ ΧΑΟΣ

http://ellhnkaichaos.blogspot.com/2011/05/blog-post_4333.html

Πλήρης ολομέτωπη επίθεση της Κίνας!
Ο νταβατζής του πλανήτη πλέον δεν κρύβεται καθόλου. Μιας και πλησιάζουμε σε καιρούς "ενδιαφέροντες" όπως αναφέρουν οι ίδιοι οι κινέζοι, αυτοί έχουν αποφασίσει να κάνουν επίδειξη της ισχύος τους, θέτοντας επισήμως(!!!) και όχι δια διπλωματικών συζητήσεων παρασκηνίου, Τελεσίγραφο στις Η.Π.Α. ότι εάν αποφασίσουν να επιτεθούν στο Πακιστάν, αυτό θα θεωρηθεί ως άμεση πράξη επιθετικότητας κατά του Πεκίνου!

Η ωμή και ξεκάθαρη αυτή προειδοποίηση, είναι το πρώτο στρατηγικό τελεσίγραφο που λαμβάνουν οι ΗΠΑ εδώ και μισό αιώνα, από τα τελεσίγραφα της Σοβιετικής Ένωσης στην κρίση του Βερολίνου(1958-61).

Όπως αναφέρεται στο άρθρο, το τελεσίγραφο παρεδόθη στις 9 Μαϊου κατά τη διάρκεια στρατηγικών και οικονομικών συνδιαλέξεων μεταξύ Κίνας και ΗΠΑ, στη Washigton, όπου η κινεζική αντιπροσωπεία εκπροσωπείτο από τον αναπληρωτή πρωθυπουργό της Κίνας, Wang Qishan και τον κρατικό λειτουργό Dai Bingguo. Το τελεσίγραφο περιλαμβάνει όλο το πυρηνικό οπλοστάσιο της Κίνας, στο οποίο συμπεριλαμβάνονται 66 ICBM στρατηγικοί πύραυλοι, κάποιοι εκ των οποίων δύνανται να πλήξουν τις ΗΠΑ, συν 118 πυραύλους μεσαίων αποστάσεων, 36 πυραύλους εκτοξευόμενους από κινεζικά υποβρύχια καθώς και πλήθος οπλικών συστημάτων μικρής εμβέλειας!

Το τελεσίγραφο ετέθη συγχρόνως με την επίσημη επίσκεψη του πρωθυπουργού του Πακιστάν Gilani στο Πεκίνο, κατά την οποία, κινέζοι αξιωματούχοι ανακοίνωσαν την άμεση και άνευ κόστους για το Πακιστάν, μεταφορά 50(!!!) μαχητικών αεροσκαφών τελευταίας γενιάς, JF-17, στο Πακιστάν!

Ο Gilani δήλωσε στα μεθεόρτια της συνάντησης πως "το Πακιστάν είναι περήφανο που έχει ως καλλίτερο και πιο έμπιστο σύμμαχο την Κίνα. Και η Κίνα θα μας βρει πάντα στο πλευρό της. Λέγοντας πως αυτή η σχέση είναι υψηλότερη από τα Ιμαλάια και βαθύτερη από τους ωκεανούς, υπογραμμίζουμε την ουσία της σχέσης αυτής."

Ο Gilani ήδη έχει δηλώσει στους δικούς του πως οποιαδήποτε μορφή επιθετικότητας απέναντι στα στρατηγικά κεφάλαια(strategic assets) του Πακιστάν, θα έχει ανάλογη απάντηση, εννοώντας ως στρατηγικά κεφάλαια, τις πυρηνικές κεφαλές που διαθέτει το Πακιστάν και τις οποίες ήδη οι αμερικάνοι(βλέπε οι Βαρούχ των ΗΠΑ) έχουν βάλει στο στόχαστρο με μια συνδυασμένη εκτελεστική ομάδα αποτελούμενη από τη Δύναμη Δέλτα(Delta Force), τα Navy SEALS καθώς και μία υψηλής τεχνολογίας υπηρεσία πληροφοριών ειδικά για αυτό το σκοπό, Task Force Orange. Όπως αναφέρει η London Sunday Express, ο O-bow-ma έχει ήδη δώσει εντολή για μαύρη επιχείρηση αφοπλισμού των πυρηνικών κεφαλών του Πακιστάν.

Μάλιστα, οι συμπλοκές μεταξύ ειδικών δυνάμεων των ΗΠΑ και του Πακιστάν έχουν ήδη ξεκινήσει(πέραν της εισβολής των SEALS στο Πακιστάν την 1η Μαϊου δήθεν για τον Οσμάν Υεμένης) με πυροβολισμούς από ελικόπτερο των ΗΠΑ σε φυλάκιο στο Waziristan.(Το ελικόπτερο εντοπίστηκε, οι πακιστανοί άνοιξαν πυρ άμεσα και οι αμερικάνοι απάντησαν τραυματίζοντας δύο φρουρούς)

Το άρθρο τονίζει την ομοιότητα της κατάστασης με αυτή του Ιουλίου του 1918(δολοφονίες στο Σαράγεβο στις 28 Ιουνίου 1918) η οποία οδήγησε στην έναρξη του Α'ΠΠ.

Οπότε το παζλ σιγά σιγά ολοκληρώνεται. Οι ΗΠΑ μπαίνουν χωρίς να ενημερώσουν το Πακιστάν, δήθεν για να δολοφονήσουν τον Μπιν Λάντεν(ποιός ξέρει αν δεν έστησαν check points σε στρατηγικούς στόχους του Πακιστάν), το Πακιστάν βγαίνει στην κόντρα με τις πλάτες των κινέζων ενώ η ίδια η Κίνα ασκεί πλήρως επιθετική διπλωματία, ωμή και απροκάλυπτη. Τα πιόνια στήνονται ώστε με οιονδήποτε τρόπο να εκκινήσει ο Γ'ΠΠ.

Και ενώ την περίοδο του Ψυχρού Πολέμου, τα ΜΜΕ καλύπτανε πλήρως τις εξελίξεις, τώρα τα ΜΜΕ σιωπούν επικινδύνως, ώστε τα πλήθη να πιαστούν απροετοίμαστα σε περίπτωση κυρήξεως Γ'ΠΠ. (Όσο πιο απροετοίμαστοι τόσο πιο ευάλωτοι, όσο πιο ευάλωτοι τόσο πιο εύκολοι στόχοι, τόσο πιο εύκολα νεκροί, τόσο πιο εύκολα άνευ αντίστασης)

Το ότι βρισκόμαστε ένα κλικ πριν το μοιραίο, δεν είναι τόσο σημαντικό όσο η ήττα των ...σοσιαληστών στην Ισπανία...

ΣΧΕΤΙΚΑ:
"Any Attack on Pakistan Would be Construed as an Attack on China"
http://tarpley.net/2011/05/21/us-pakistan-near-open-war-chinese-ultimatum-warns-washington-against-attack/

China Nuclear Forces Guide
http://www.fas.org/nuke/guide/china/index.html

Δημοφιλείς αναρτήσεις