Τρίτη 31 Μαΐου 2011

O ΕΒΡΑΙΟΣΑΞΟΝΑΣ ΔΑΥΙΔ ΚΑΜΕΡΟΝ ΣΤΕΛΝΕΙ "APACHE" ΣΤΗΝ ΤΡΙΠΟΛΗ ΛΙΒΥΗΣ


O ΕΒΡΑΙΟΣΑΞΟΝΑΣ ΔΑΥΙΔ ΚΑΜΕΡΟΝ ΣΤΕΛΝΕΙ "APACHE" ΣΤΗΝ ΤΡΙΠΟΛΗ ΛΙΒΥΗΣ

ΑΝΑΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΑΠΟ ΤΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ ΕΛΛΗΝ ΚΑΙ ΧΑΟΣ

http://ellhnkaichaos.blogspot.com/2011/05/o-apache.html

Ο δούλος της μογγόλας βασίλισσας της αυτοκρατορίας του θανάτου Ελισσάβετ, Δαυίδ Κάμερον, αποφάσισε να εγκρίνει την αποστολή ελικοπτέρων "APACHE" για να επιχειρήσουν στην Τρίπολη, όπου βρίσκονται τα αρχηγεία υποτίθεται του Καντάφι.

Με αυτή την κίνηση ο γενοκτόνος υπηρέτης της αρχικαριόλας "βασίλισσας", πετυχαίνει πολλαπλές επιδιώξεις.

1ον: Βάζει τα apache να επιχειρήσουν στους δρόμους της Τρίπολης, για να μπορέσουνε λέει τα νατοϊκά ανθρωπάρια να χτυπήσουν μικρούς στόχους που δεν πετυχαίνουν τα αεροσκάφη. Με αυτόν τον τρόπο, βάζει σε κίνδυνο άμαχους Λίβυους στην Τρίπολη, ώστε αν σκοτωθούν αρκετοί με φρικτό τρόπο(ώστε να τους βλέπουν διαμελισμένους, οι ταλαίπωροι Λίβυοι), να εξαγριωθούν οι Λίβυοι και οι υπόλοιποι υποστηρικτές άραβες και να αντιδράσουν με τρόπο που θα προκαλέσει τη Δύση να αντεπιτεθεί με τελικό αποτέλεσμα την έναρξη του Γ'ΠΠ.

2ον: Σα να μην έφτανε αυτό, τα ελικόπτερα είναι ο πλέον εύκολος στόχος μιας και δεν έχουν την ταχύτητα διαφυγής των αεροσκαφών, ούτε πετάνε στο ίδιο ύψος μιας και θα επιχειρούν κοντά στο έδαφος. Έως τώρα, η κοινή γνώμη δεν έχει πειστεί για την αναγκαιότητα εισβολής στη Λιβύη, ούτε ότι ο Καντάφι είναι ο "αντίχριστος" όπως τον παρουσιάζουν τα υπνωτικά ΜΜΕ. Έως τώρα όμως, δεν υπάρχουν απώλειες βρετανών... Οπότε, εάν κατερρίπτετο ένα ελικόπτερο με βρετανούς στρατιώτες, αυτό θα αποτελούσε βούτυρο στο ψωμί των ΜΜΕ και του Δαυίδ ότι ο Καντάφι είναι δολοφόνος και ...σκοτώνει τα παιδιά τους και άλλα τέτοια παραμύθια, με αποτέλεσμα να δικαιολογηθεί η πλήρης επίθεση κατά της Λιβύης, που θα οδηγήσει εν τέλει σε γενικευμένη σύρραξη.

Μάλιστα ο δούλος Δαυίδ είναι και εριστικός δηλώνοντας: the time was right to "ratchet up" the pressure on the Libyan leader, δηλαδή ότι ο έφτασε η ώρα να αυξήσει την πίεση στον Καντάφι, γελώντας χαιρέκακα ο πουστομπινές γενοκτόνος Δαυίδ.

Μάλιστα, προετοιμάζει "τουρνέ θριάμβου" μαζί με τον φρενοβλαβή κομπλεξικό Σαρκοζύ "όταν έρθει η ώρα" στη Λιβύη, ως αυτοκράτορες στα νέα εδάφη τους. Είναι δε τόσο λυσσασμένοι όλοι τους για αιματοκύλισμα και αίμα γενικώς, τα πρεζόνια της αιμοποσίας που διατυμπανίζουν πως θα "εξοντώσουν τον Καντάφι με ισοπεδωτικό blitz" στη Λιβύη...

Στη Λιβύη που μέχρι πρότινος κατείχε το μοναδικό νόμισμα στον πλανήτη το οποίο υποστηριζόταν από χρυσό(άρα δεν ήταν αέρας κοπανιστός όπως τα ευρώ και τα δολάρια και τα ρούβλια και τα γιουάν και τα υπόλοιπα χαρτιά) και μάλιστα υποστήριζε μίαν οικονομία με νομισματικό σύστημα το οποίο θα είχε αντίκρυσμα(χωρίς να υποστηρίζουμε ότι συμφωνούμε, μιας και αυτή η τακτική αφορά στην παγκοσμιοποίηση και περιελάμβανε τόσο τον μογγόλο Μεντβέντεφ όσο και την δρακοκίνα).

Το δε πούστικο ΝΑΤΟ και τα ανώμαλα Ηνωμένα Έθνη, σφυρίζουν αδιάφορα για τα αθώα θύματα λίβυους πολίτες των επιθέσεων του ΝΑΤΟ και του Δαυίδ και του σαρκολέοντος. Μάλιστα, τα Η.Ε. του Σιν Σιών "αγνοούν" επιδεικτικώς την αποστολή ανθρωπιστικής βοήθειας στη Λιβύη(Μισράτα, Τρίπολη) ώστε οι άνθρωποι να ψοφήσουν σαν τα σκυλιά από υποσιτισμό, έλλειψη φαρμάκων, ηλεκτρικού κ.α. Ακόμα συζητούν για το ΑΝ θα στείλουνε βοήθεια. Κτήνη! Δολοφόνοι των Η.Ε., υποκριτές φαρισαίοι ραββίνοι! Τέτοιοι είστε αρχιμασόνοι γενοκτόνοι. Γαμώ τις πυραμίδες σας και τις ρόμπες σας και τα πρωτόκολλα σας και τα ψηφίσματα σας και τον Ο.Η.Ε. σας! Ούτε νερό δεν τους αφήνετε να πιούνε παλιομαλάκες, ενώ εσείς κυκλοφορείτε με ελικόπτερα και λιμουζίνες, με κοστούμια των 5000 ευρώ και πουτάνες και "παρτάρετε" τρώγοντας χαβιάρια και πίνοντας ανθρώπινο αίμα, σε 5αστερα ξενοδοχεία.
ΣΧΕΤΙΚΟΙ ΣΥΝΔΕΣΜΟΙ:
Britain to put pressure on Gaddafi with Apache helicopters
http://forums.canadiancontent.net/international-politics/100245-britain-put-pressure-gaddafi-apache.html

Libya: Coalition forces prepare two-pronged blitz to finish off Gaddafi
http://www.telegraph.co.uk/news/worldnews/africaandindianocean/libya/8543882/Libya-Coalition-forces-prepare-two-pronged-blitz-to-finish-off-Gaddafi.html

Victory! David Cameron planning celebratory tour of Libya with Nicolas Sarkozy ‘when the time comes’
http://www.dailymail.co.uk/news/article-1391735/Victory-David-Cameron-planning-celebratory-tour-Libya-Nicolas-Sarkozy-time-comes.html

UN neglects Libyan humanitarian aid
http://www.presstv.ir/detail/179230.html

Gaddafi gold-for-oil, dollar-doom plans behind Libya 'mission'?
http://youtu.be/GuqZfaj34nc

David Cameron's Roots in Jewish Banking, Opium
http://www.henrymakow.com/david_camerons_roots_in_opium.html


Δημοφιλείς αναρτήσεις