Τρίτη 24 Μαΐου 2011

ΠΛΑΤΕΙΑ DEL SOL ΜΑΔΡΙΤΗΣ: ΜΗ ΦΩΝΑΖΕΤΕ, ΘΑ ΞΥΠΝΗΣΟΥΝ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ!


ΠΛΑΤΕΙΑ DEL SOL ΜΑΔΡΙΤΗΣ: ΜΗ ΦΩΝΑΖΕΤΕ, ΘΑ ΞΥΠΝΗΣΟΥΝ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ!

ΑΝΑΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΑΠΟ ΤΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ ΕΛΛΗΝ ΚΑΙ ΧΑΟΣ

http://ellhnkaichaos.blogspot.com/2011/05/del-sol.html



Μας πήρανε χαμπάρι και οι ισπανοί σαρακηνοί μαυριτανοί και μας κάνουνε πλάκα...

Με το σύνθημα «Κάντε ησυχία μην ξυπνήσουμε τους Έλληνες», οι Ισπανοί συγκεντρωμένοι διαδηλωτές στη Μαδρίτη μας χλευάζουν για την απάθειά μας.

Ποιοί; Οι ισπανοί! Οι οποίοι μαστίζονται από την ανεργεία, έχουν μετατραπεί σε σερβιτόρους για κανά ευρώ(η ανεργία μειώνεται κατακόρυφα τους θερινούς μήνες μιας και προσλαμβάνονται πολλοί σε εποχικά επαγγέλματα τουρισμού, σερβιτόροι, ξενοδοχειακά, εστιατόρια, μπαρ κλπ). Οι ισπανοί που είναι στα πρόθυρα εμφυλίου με καταλανικά σχέδια απόσχισης. Οι ισπανοί που προσέφεραν στην ανθρωπότητα το spanish inquisition και τους κονκισταδόρες. Αυτοί λοιπόν μαζεύτηκαν στην πλατεία Del Sol και ένα από τα συνθήματα τους ήταν να κάνουνε ησυχία μην ξυπνήσουν οι έλληνες!

Μας κάνουνε ανέκδοτο, οι ανύπαρκτοι. Εκεί μας έχουνε φέρει τα ιερατεία της εκκλησίας, της μασονίας και το λουρί της μάνας. Αντί να δίνουμε το παράδειγμα στα ευρωπαϊκά στίφη, γινόμαστε ο περίγελως. Καθόμαστε και ακούμε τον κάθε μαλάκα προδότη πολιτικό να λέει κολοκύθια με ρίγανη, καθόμαστε και βλέπουμε τη χώρα να ξεπουλιέται και κρεμόμαστε από τα χείλη του Σαμαρά και του κάθε Σαμαρά.

Με τις υγείες μας!
ΣΧΕΤΙΚΑ:
ΙΣΠΑΝΙΚΗ ΠΛΑΤΕΙΑ DEL SOL: ΜΗ ΦΩΝΑΖΕΤΕ, ΘΑ ΞΥΠΝΗΣΟΥΝ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ!
http://www.iskra.gr/index.php?option=com_content&view=article&id=3403:-lr-&catid=37:di-evropi&Itemid=172




Δημοφιλείς αναρτήσεις