Τετάρτη 25 Μαΐου 2011

ΜΟΓΓΟΛΟΣ ΦΑΣΙΣΤΑΣ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΚΑΡΦΩΣΕΙ ΤΗΝ ΗΜΙΣΕΛΗΝΟ ΣΤΟ ΦΑΡΜΑΚΟΝΗΣΙ ΚΑΙ ΣΤΟ ΑΓΑΘΟΝΗΣΙ!


ΜΟΓΓΟΛΟΣ ΦΑΣΙΣΤΑΣ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΚΑΡΦΩΣΕΙ ΤΗΝ ΗΜΙΣΕΛΗΝΟ ΣΤΟ ΦΑΡΜΑΚΟΝΗΣΙ ΚΑΙ ΣΤΟ ΑΓΑΘΟΝΗΣΙ!

ΑΝΑΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΑΠΟ ΤΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ ΕΛΛΗΝ ΚΑΙ ΧΑΟΣ

http://ellhnkaichaos.blogspot.com/2011/05/blog-post_25.html

Ο Namik Kemal Zeybek πρόεδρος του DP της μέγαιρας Τανσού Τσιλέρ, θέλει να βάλει τουρκικές σημαίες, λέει, στο Φαρμακονήσι και στο Αγαθονήσι.

Όπως λέει ο ίδιος:
"Πρώτα θα πραγματοποιήσουμε μια μεγάλη εκδήλωση στα Δίδυμα» είπε σχετικά με το θέμα ο πρόεδρος της νομαρχιακής επιτροπής του DP. «Στη συνέχεια θα ξεκινήσουμε με σκάφη για τα νησιά μαζί με τον Πρόεδρο του κόμματος μας για την ανάρτηση της τουρκικής σημαίας. Ελπίζω να μην αντιμετωπίσουμε κανένα εμπόδιο".

Σχόλιο:
Τί εμπόδιο να αντιμετωπίσεις Ζεϋμπέκ; Αφού ο Υπ.Εθ.Α. της Ελλάδας ονομάζεται Τουργκούτσογλου! Εγώ πιστεύω ότι θα σας στρώσει και κόκκινο χαλί με την ημισέληνο πάνω να γουστάρετε παλιομαλάκες!

Συνεχίζει δε ο Ζεϋμπέκ:
"...Έχουν καταληφθεί τα νησιά μας. Έχει εγκατασταθεί εκεί κόσμος, έχει κτιστεί εκκλησία και έχει υψωθεί ελληνική σημαία. Αυτά στο Αγαθονήσι. Επίσης στο Φαρμακονήσι έγινε στρατιωτική εγκατάσταση την οποία επισκέπτονται ο Αρχηγός των Ενόπλων Δυνάμεων και ο Αρχηγός των Χερσαίων Δυνάμεων της Ελλάδας και επιθεωρούν τις δυνατότητές της».

Η γενική του διαπίστωση; Τα νησιά μας βρίσκονται υπό κατοχή αλλά έχει κυκλοφορήσει ένα παραμύθι μηδενικών προβλημάτων. "

Και ενώ συμβαίνουν όλα αυτά, όπως διαβάζουμε σε άρθρο του ύποπτου defencenet, το ΓΕΕΘΑ επισκέπτεται σήμερα την Τουρανία για ...οικοδόμηση σχέσεων εμπιστοσύνης... (να δώσουνε κώλο δηλαδή)

Προβοκάτσια μυρίζει από χιλιόμετρα αυτή η ιστορία αλλά αυτό δε σημαίνει ότι θα πρέπει οι του ΓΕΕΘΑ να κατεβάζουνε τα παντελόνια με την πρώτη. Ένα ισχυρό κράτος βέβαια θα τους είχε κόψει το βήχα πριν καν το σκεφτούνε. Αλλά εδώ μιλάμε για μπανανία. Το κράτος της καρπαζιάς μας έχουνε καταντήσει.

Οι δε μόγγολοι το "παίζουνε" ισχυροί. Στην πραγματικότητα αυτοί είναι μεγαλύτερη μπανανία! Το δήθεν οικονομικό τους θαύμα είναι ανάλογο του οικονομικού θαύματος της Ελλάδος του Σημίτη Αβούρη της Goldman Sachs! "Μαγειρεμένα" νούμερα, δάνεια δίνουνε και στους παραπληγικούς, ξένες εταιρίες τους χτίζουνε υποδομές, ο Ερντογάν ραγίζει, πάνε και αυτοί για φούντο και μάλιστα άμεσα, όχι όπως τα δικά μας, τώρα τα πράγματα κινούνται πολύ πιο γρήγορα.

Και αντί να τους έχουμε να μας φέρνουνε λουκούμια και μπακλαβάδες(γιατί μόνο για αυτά είναι ικανοί), το δικό μας προδοτικό κράτος, όλες οι κυβερνήσεις της προδοσίας κάθονται και ...οικοδομούνε σχέσεις εμπιστοσύνης και παπάρια με ρίγανη...

Φτάνει πια!
ΣΧΕΤΙΚΑ:
Απόβαση Τούρκου πολιτικού σε Αγαθονήσι-Φαρμακονήσι
http://www.tvxs.gr/news/

Προβοκάτσια: Τουρκική σημαία σε Αγαθονήσι και Φαρμακονήσι!
http://www.defencenet.gr/defence/index.php?option=com_content&task=view&id=20272&Itemid=139

Δημοφιλείς αναρτήσεις