Τετάρτη, 18 Μαΐου 2011

ΠΕΡΙ ΤΩΝ ΔΗΛΩΣΕΩΝ ΤΟΥ ΔΗΘΕΝ ΠΑΤΡΙΩΤΗ ΤΟΥ ΔΗΘΕΝ ΑΝΤΙΝΕΟΤΑΞΙΚΟΥ ΤΑΛΙΜΠΑΝ ΠΕΙΡΑΙΩΣ


Ι.Ο.ΠΕΡΣΕΥΣ
ΤΜΗΜΑ
ΔΙΑΝΟΗΤΙΚΟΥ
ΠΟΛΕΜΟΥ

18/5/2011

ΘΕΜΑ
ΠΕΡΙ ΤΟΥ ΣΕΒΑΣΤΟΥ ΔΗΘΕΝ ΠΑΤΡΙΩΤΗ ΔΗΘΕΝ ΑΝΤΙΝΕΟΤΑΞΙΚΟΥ ΣΚΑΤΟΨΥΧΟΥ ΣΕΛΗΝΙΑΣΜΕΝΟΥ ΥΠΟ ΔΑΙΜΟΝΙΚΗ ΔΡΑΚΟΝΙΑΝΗ ΚΑΤΑΛΗΨΙΑ ΜΗΤΡΟΠΟΛΗΤΗ ΠΕΙΡΑΙΩΣ.

Ο ΣΕΒΑΣΤΟΣ ΚΑΤΑ ΤΑ ΑΛΛΑ ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΤΗΣ ΠΕΙΡΑΙΩΣ ΣΕ ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΤΟΥ ΚΑΤΕΔΕΙΞΕ ΓΙΑ ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΤΗΝ ΕΥΣΕΒΙΑ ΤΟΥ ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΚΥΡΙΟΝ ΣΙΝ ΣΙΩΝ ΣΙΝΑ ΔΟΛΟΦΟΝΟ ΓΕΝΟΚΤΟΝΟ ΤΕΤΡΑΓΡΑΜΜΑΤΟ ΓΙΑΧΒΕΧΑ ΓΒΧΒ ΤΟΝ ΕΠΙΦΑΝΗ,ΚΑΙ ΤΟΝ ΑΡΧΙΠΟΥΣΤΗ ΥΙΟ ΤΟΥ ΜΕΤΑΤΡΟΝ ΨΕΥΔΟΧΡΙΣΤΟΥΛΗ ΑΜΗΝ.

Ο ΠΑΤΡΙΩΤΗΣ ΚΑΤΑ ΤΑ ΑΛΛΑ ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΤΗΣ ΕΒΡΑΙΟΧΡΙΣΤΙΑΝΟΣ ΠΕΙΡΑΙΩΣ ΕΙΝΑΙ ΟΝΤΩΣ ΕΒΡΑΙΟΣ ΠΑΤΡΙΩΤΗΣ, ΔΙΟΤΙ ΥΒΡΙΖΕΙ ΣΥΝΕΧΩΣ ΕΙΣ ΤΗΝ ΕΒΡΑΙΟΧΡΙΣΤΙΑΝΙΚΗ ΣΥΝΑΓΩΓΗΝ ΤΟΥ ΜΕ ΤΗ ΜΕΓΑΛΗ ΚΥΠΑ (ΤΡΟΥΛΟ) ΣΥΝΕΧΩΣ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΠΙΔΕΙΚΝΥΟΝΤΑΣ ΣΥΝΕΧΩΣ ΤΟΝ ΠΑΤΡΙΩΤΙΣΜΟΝ ΤΟΥ,ΒΛΕΠΕ ΣΧΕΤΙΚΑ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ,ΔΕΝ ΠΕΡΝΕΙ ΠΙΣΩ ΤΟΥΣ ΑΦΟΡΙΣΜΟΥΣ ΣΤΟΥΣ ΕΠΑΝΑΣΤΑΤΕΣ ΤΟΥ 1821 ΑΛΛΑ ΑΝΤΙΘΕΤΟΣ ΑΦΟΡΙΖΕΙ ΑΚΟΜΑ ΣΕ ΚΑΘΕ ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΤΑ ΜΑΘΗΜΑΤΙΚΑ ΤΗ ΦΥΣΙΚΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΧΗΜΕΙΑΝ ΜΕ ΖΗΛΟΝ ΟΠΩΣ ΟΙ ΠΡΟΓΟΝΟΙ ΤΟΥ.ΤΑΙΖΕΙ ΣΥΝΕΧΩΣ ΤΟΥΣ ΤΑΛΙΜΠΑΝ ΣΥΝΟΜΟΙΟΥΣ ΤΟΥ ΛΑΘΡΟΕΠΟΙΚΟΥΣ ΑΦΗΝΟΝΤΑΣ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΣΤΗΝ ΤΥΧΗ ΤΟΥΣ.ΚΑΙ ΕΝ ΓΕΝΕΙ ΔΥΝΑΤΑΙ ΝΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΘΕΙ ΑΞΙΟΣ ΑΠΟΓΟΝΟΣ ΤΟΥ ΑΓΙΟΥ ΔΟΛΟΦΟΝΟΥ ΤΗΣ ΥΠΑΤΙΑΣ ΚΥΡΙΛΟΥ.

ΔΙΑΒΑΖΟΥΜΕ ΤΟ ΕΙΣ ΤΟ ΣΧΕΤΙΚΟ ΔΗΜΟΣΙΕΥΜΑ ΤΗΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΤΟΥ ΣΕΒΑΣΜΙΟΥ ΚΑΤΑ ΤΑ ΑΛΛΑ ΣΚΑΤΟΨΥΧΟΥ ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΤΗ ΤΑ ΕΞΗΣ.

ΕΔΩ ΠΕΡΙΓΡΑΦΕΤΑΙ Η ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ΑΓΑΠΗ ΤΩΝ ΕΒΡΑΙΟΧΡΙΣΤΙΑΝΩΝ ΓΙΑ ΤΑ ΓΡΑΜΜΑΤΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΔΙΑΝΟΗΣΗ ΚΑΙ ΤΟΝ ΑΝΘΡΩΠΟ.ΛΕΕΙ Ο ΣΙΝ ΣΙΩΝ ΣΙΝΑ ΔΑΙΜΟΝΑΣ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ ΤΟΝ ΤΑΛΙΜΠΑΝ ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΤΗ.
ΟΤΙ ΦΤΑΙΕΙ Η ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΤΟΥ ΦΥΣΙΚΟΥ ΧΩΚΙΝΣ ΔΙΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΤΕΤΟΙΑ ΠΟΥ ΤΟΥ ΣΥΓΧΩΡΕΙ Ο ΦΙΛΕΥΣΠΛΑΧΝΟΣ ΤΑΛΙΜΠΑΝ ΤΗΣ ΔΙΑΠΙΣΤΩΣΕΙΣ ΤΟΥ ΚΑΙ ΤΙΣ ΤΑΥΤΙΖΕΙ ΜΕ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΤΟΥ ΛΟΓΩ ΤΩΝ ΑΠΟΨΕΩΝ ΤΟΥ.

ΑΠΑΝΤΟΥΜΕ ΑΝΤΙ ΤΟΥ ΧΩΚΙΝΣ ΣΤΟΝ ΦΕΡΕΛΠΥ ΚΥΡΙΛΟ ΠΕΙΡΑΙΩΣ.
ΔΗΛΑΔΗ ΑΝ Η ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΤΟΥ ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΑΥΤΗ ΤΙ ΘΑ ΕΚΑΝΕΣ ΡΕ ΑΠΟΓΟΝΕ ΤΟΥ ΚΥΡΙΛΟΥ?
ΘΑ ΤΟΝ ΣΚΟΤΩΝΕΣ ΜΕ ΟΣΤΡΑΚΑ?ΝΤΡΟΠΗ ΣΟΥ ΤΑΛΙΜΠΑΝ
ΝΤΡΟΠΗ ΣΟΥ ΣΚΑΤΟΨΥΧΕ ΑΝΘΡΩΠΕ ΠΟΥ ΦΕΡΕΙΣ ΩΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑ ΤΗΝ ΑΣΘΕΝΕΙΑ ΤΟΥ ΦΥΣΙΚΟΥ ΔΙΑ ΝΑ ΑΝΤΙΤΑΞΕΙΣ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΑ ΠΙΣΤΕΥΩ ΣΟΥ.
ΑΥΤΟΙ ΕΙΣΑΣΤΕ ΣΚΑΤΟΨΥΧΟΙ ΤΑΛΙΜΠΑΝ ΕΡΠΕΤΙΚΟΙ ΜΙΚΡΟΝΟΕΣ,ΜΕ ΠΡΩΤΟ ΔΙΔΑΞΑΝΤΑ ΤΟΝ ΨΕΥΔΟΧΡΙΣΤΟΥΛΗ ΣΑΣ ΠΟΥ ΑΡΝΗΘΗΚΕ ΘΕΡΑΠΕΙΑ ΣΕ ΕΛΛΗΝΙΔΑ ΣΥΡΟΦΟΙΝΙΚΙΣΑ ΛΕΓΟΝΤΑΣ ΟΤΙ ΘΑ ΣΤΕΡΗΣΕΙ ΤΟΝ ΑΡΤΟΝ ΑΠΟ ΤΟΝ ΙΣΡΑΗΛ ΓΙΑ ΚΥΝΑΡΙΑ.ΑΡΝΟΥΜΕΝΟΣ ΕΛΕΗΜΟΣΥΝΗΣ.ΣΕ ΑΝΤΙΘΕΣΗ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΙΑΤΡΟΙ ΘΕΡΑΠΕΥΤΕΣ ΠΑΝΤΑ ΕΔΙΔΑΝ ΒΟΗΘΕΙΑ ΣΕ ΟΠΟΙΟΝ ΤΗΝ ΕΙΧΕ ΑΝΑΓΚΗ ΚΑΙ ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΡΩΤΑΓΑΝ ΑΝ Ο ΘΕΡΑΠΕΥΟΜΕΝΟΣ ΗΤΟ ΑΛΛΗΣ ΕΘΝΙΚΟΤΗΤΟΣ ΘΡΗΣΚΕΙΑΣ ΚΛΠ.

ΜΕΤΑ ΑΗΔΙΑΣ ΚΑΙ ΣΥΧΑΜΑΡΑΣ ΚΑΙ ΑΠΟΣΤΡΟΦΗΣ

ΖΟΥΡΝΑΤΖΗΣ ΓΙΑΝΝΗΣ
ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟΥ
Ι.Ο.ΠΕΡΣΕΥΣ.

ΣΧΕΤΙΚΑ 
http://perseysteam.blogspot.com/2011/03/blog-post_16.html
Οι χριστιανο-αντισιωνιστές αποδείχθηκαν τελικώς ότι εργάζονται προδοτικώς για τον Σιωνισμό και τον Σινισμό Κίνας δια την τελική γενοκτονία των Ελλήνων

Δημοφιλείς αναρτήσεις