Δευτέρα, 2 Μαΐου 2011

Συμπαιγνιακές «Πουστηνιές» του Ρωσοεβραίου Πούτιν στο θέμα Λιβύη


Συμπαιγνιακές «Πουστηνιές» του Ρωσοεβραίου Πούτιν στο θέμα Λιβύη 

 

ΑΝΑΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΑΠΟ ΤΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ ΕΛΛΗΝ ΚΑΙ ΧΑΟΣ


ΠΡΟΣΟΧΗ!!!
ΠΡΟΛΟΓΟΣ:
Επειδή αντίθετα με τους περισσότερους νεοέλληνες η καρδία της Ο.Ε.Α. και των συντελεστών του ιστολογίου δεν είναι αχάριστη, κάποια κείμενα κατά την κρίση της Ο.Ε.Α. και του ιστολογίου τα οποία έχουν σχέση με την πλανητική ασφάλεια και με την ελληνική εθνική ασφάλεια, όπως το κείμενο που ακολουθεί, δεν μπορούμε ούτε πρέπει να τα απομωνόσουμε μόνον στο συνδρομητικό ιστολόγιο αλλά πρέπει να δημοσιεύονται και προς το διαδίκτυο στο παλιό ιστολόγιο κάτω από την επιλογή της ελεύθερης δωρέας για όσους φιλοτιμηθούν να βοηθήσουν την προσπάθεια μας ουσιαστικά.
Αυτά τα κείμενα θα απελευθερωθούν από το συνδρομητικό ιστολόγιο ως κείμενα Εθνικής & Πλανητικής Ασφαλείας (Γεωστρατηγικής), διότι τέτοια κείμενα δεν μπορούν να τεθούν κάτω από την φραγή του Συνδρομητικού ιστολογίου, δια λόγους ακαριαίας και αμέσου πληροφορήσεως των πάντων δίχως να μεσολαβούνε οικονομικοί όροι.
Επίσης η Ο.Ε.Α. καλεί όλους τους αναγνώστες όλων των ιστολογίων μας να εκτυπώσουν ταχύτατα και σε μεγάλο αριθμό την πολιτική «γελοιογραφία» των 5 καθαρμάτων, και να την μοιράσουν σε μεγάλες ποσότητες προς τον Ελληνικό πληθυσμό σε σελίδες Α4 (και να γράφουν και το LINK από το ιστολόγιο «ΕΛΛΗΝ & ΧΑΟΣ» πάνω: http://ellhnkaichaos.blogspot.com ).
Οι ιστοσελίδες οι οποίες θα κρίνουν σωστό το κείμενο κατά συνείδηση καλούνται να το αποστείλουν ηλεκτρονικώς σε όσες άλλες ιστοσελίδες γνωρίζουν, ασχέτως αν αυτές οι άλλες ιστοσελίδες ασχολούνται με εθνικά ή πατριωτικά θέματα ή όχι.
Διότι εδώ πλέον δεν είναι θέμα ούτε κομματικό, ούτε εξειδικευμένης ύλης κάποιας ιστοσελίδος, αλλά είναι θέμα επιβιώσεως και θα πρέπει αυτά τα καθάρματα να κληθεί ο ελληνικός λαός να τα σκοτώσει να τελειώνουμε, αυτούς τους 5 και τους 300 μασόνους πουσταράδες της βουλής, να καθαρίσει ο τόπος απ’αυτούς.
Ήδη ο Καραγεωργίου στο Βόλο μοιράζει αυτή τη σελίδα παντού ΚΑΙ σε Αστυνομικά τμήματα, και οι Αστυνομικοί συμφωνούν απόλυτα, και τα μοιράζει ΚΑΙ σε Στρατιωτικούς οι οποίοι συμφωνούν απόλυτα...
Οπότε ας κινητοποιηθούν όλοι επιτέλους, μήπως και γίνει κανένα θαύμα και τσακιστούν και φύγουν από αυτόν τον ιερό τόπο τα καθάρματα και γίνει κάτι αναίμακτο που είναι και το ιδανικό πρακτέον...


Συμπαιγνιακές «Πουστηνιές» του Ρωσοεβραίου Πούτιν στο θέμα Λιβύη

Με βάση το άρθρο:

Έχουμε να πούμε ότι αν ο κύριος Πουτιν δεν έκανε «πουστηνιες» και εννοούσε πράγματι τα όσα είπε, θα είχε στήσει τον ρωσικό στόλο ως ασπίδα στην μεσόγειο ενάντια στο κινεζοκινουμενο γενοκτονικο «ΝΑΤΟ». Πόσες φορές σας το φώναξε αυτό η Ο.Ε.Α.; Πολλές! Και αντί η ρωσική κυβέρνηση να πράξει υπέρ της ανθρωπότητας με βάση τις συμβουλές της Ο.Ε.Α., έπραξε όπως πράττουν οι λοιποί κινεζοκινούμενοι προδότες του «ΝΑΤΟ» ήτοι ενώ είχε την δυνατότητα να βάλει «ΒΕΤΟ» για την επίθεση στην Λιβύη δεν το έπραξε. Τώρα τι σκατά βγαίνετε και κλαψουρίζετε; Προδώσατε και την πλανητική ασφάλεια και προδώσατε και καρφώσατε πισώπλατα και τους έλληνες προσφάτως λες και δεν γνωρίζατε για την συμπαιγνία που παίζεται από όλα τα ελληνοεβραικα ανθελληνικά κόμματα! Άρα και αποδεδειγμένα πλέον είστε συμπαιγνιακοι παίχτες – πιόνια – μαριονέτες με το «ΝΑΤΟ» και γλείφτες και προσκυνουντες της κινεζικής βασιλείας του Ιεχωβά.

Μην κάνετε άλλο τέτοιες δηλώσεις αντιπερισπασμού διότι μας προκαλούν εμετό! Αν είστε μάγκας και έχετε τους όρχεις και εννοείτε τα όσα λέτε, περιμένουμε ΠΡΑΞΕΙΣ με βάση τις συμβουλές της Ο.Ε.Α. κύριε Πουτιν, διαφορετικά είστε ένα άδειο τσουβάλι, ένας άδειος τενεκές όπως οι λοιποί «ΝΑΤΟΙΚΟΙ» τους οποίους η Ο.Ε.Α. σε διανοητικό επίπεδο έχει ήδη ισοπεδώσει.Επίσης:

Η Ρωσία θα περιμένει πριν θέσει θέμα για την Λιβύη στο Συμβούλιο Ασφαλείας
http://www.defencenet.gr/defence/index.php?option=com_content&task=view&id=19464&Itemid=137

Ρωσία και Κίνα μπλόκαραν τους δυτικούς στο Συμβούλιο Ασφαλείας για την Συρία


Άρα οι υποκριτές Ρώσοι (Ρωσοεβραίοι ηγέτες) αφήνουν ουσιαστικά ανενόχλητους τους εγκληματίες ΝΑΤΟΙΚΟΥΣ λόγω Συμπαιγνίας κατ'εντολές των Αρχιραββίνων Βαρουχ Νέας Υόρκης ή "Βασιλείς των Εβραίων" οι οποίοι και κατευθύνονται με τη σειρά τους από την Κίνα..

Παρατηρούμε επίσης μια αυξημένη πόλωση του άξονα Ρ.Ι.Κ. με ΗΠ.Ε.Ι. με αφορμή τη Λιβύη (ως ισλαμική έριδα – πρώτων υλών/πετρελαίων) κάτι που μόνο σε καλό δεν μπορεί να βγει για την πλανητική ασφάλεια.

Εντωμεταξύ η γενοκτονική πουτάνα Τουρκία έχει ξεσαλώσει με τις ισλαμικές εξεγέρσεις τις οποίες έχει υποκινήσει και τώρα ΚΑΙ στη Συρία, με ονειρώξεις Παν-Τουρανισμού εις βάρος πρώτα της Ρωσικής εθνικής ασφαλείας αλλά οι Ρώσοι ηγέτες πάλι κωφεύουν.. Ο Παντουρανισμός της Άγκυρας σχεδιάζεται να παραδοθεί μεταβατικά TRANSIT στην Κινεζική Βασιλεία του Ιεχωβά η οποία ως Δράκος αφού κατασπαράξει πρώτα όλους τους άλλους στο τέλος θα κατασπαράξει και τον συμπαίκτη της Τουράνια-μογγολική Τουρκία τον οποίο χρησιμοποιεί τώρα προσωρινώς ως όργανο διάβρωσης της Ρωσικής Ομοσπονδίας και της C.I.S. και υποκίνησης των ισλαμικών εξεγέρσεων.

Οι εγκληματίες ΝΑΤΟΙΚΟΙ έχουν λυσσάξει στην κυριολεξία τελευταία να σκοτώσουν ειδικά τον αντιρρησία Καντάφι, σκοτώνοντας μέχρι στιγμής και εκατοντάδες αθώους αμάχους, με την προδοτική υποστήριξη και των ελληνικών δουλικών ενόπλων δυνάμεων... δυστυχώς..


...και όλα αυτά γιατί ο Καντάφι σύμφωνα με δηλώσεις του τον Νοέμβριο ήθελε να διώξει ξένους και Κινέζους και επιθυμούσε ανεξαρτησία της Λιβύης και της Αφρικής!
Βγάζοντας από τη μέση το ισλαμικά φιλελεύθερο αιρετικό «Αγκάθι» Καντάφι η Λιβύη θα παραδοθεί το πιθανότερο σε κάποιο φανατικό φονταμενταλιστικό σχήμα Σιιτικό ή Σουνιτικό με στενούς δεσμούς με τους Ταλιμπάν της Αλ Κάιντα ...ενώ θα ισχυροποιηθεί ακόμα περισσότερο η Τουρκία και ειδικότερα το ισλαμικό τμήμα του «Άξονα Σαγκάης»... φυσικά το πετρέλαιο της Λιβύης μετά από αυτά θα συνεχίσει κατά τα φαινόμενα να ρέει άφθονο προς Κίνα μεριά ..για να μην βγει παραπονούμενος ο Τζέηντ-Τζενταϊ-Σκατάϊ και η βιομηχανική υποδομή της Κινεζικής πλανηταρχίας του...
Η συνέχεια του έργου θα παιχτεί σε άλλα ισλαμικά κράτη που δρουν ως «αντιρρησίες» ένταξης στον Ρ.Ι.Κ. – Τ.Ι.Κ.

Δημοφιλείς αναρτήσεις